Glavni » general » Zamke kupnje proračunskog smartfona

Zamke kupnje proračunskog smartfona

general : Zamke kupnje proračunskog smartfona

Na taj način konačno odlučite dobiti pametni telefon kako biste povećali svoju produktivnost putem aplikacija i pružili zabavu za vas u pokretu, ali nemate dovoljno novca za fancy Galaxy telefone ili Appleov iPhone. Odlučili ste se za srednjorodni model na donjem kraju smartphone modela koji je prijateljski na vašem džepu i koji vam i dalje pruža mogućnost korištenja pametnog telefona. To je sve dobro i dobro, ali morate biti obaviješteni da će biti određenih dogovora i brzo ću proći kroz neke od njih.

Život baterije
Prvi veliki prekid koji ćete primijetiti je da trajanje baterije proračunskog smartphonea možda neće biti tako zvjezdano koliko i želite. Većina puta možete pronaći sebe kako biste tražili mjesta za naplatu prije nego što ste očekivali.

Ovo nije nužno istina. Postoji niz proračunskih smartfona koji imaju daleko bolji vijek trajanja baterije od svojih vrhunskih braće i sestara. Primjeri: BlackBerry Curve 9320 i Nokia Lumia 610. Ponekad manji zasloni i procesori s nižom snagom znače da pametni telefoni s proračunom imaju bolji vijek trajanja baterije od svojih snažnijih kolega. - glavni urednik

Prikaz
Još jedan ogroman kompromis koji proizvođači pri izradi proračunskog pametnog telefona uključuju prikaz koji nije dobar kao dobivanje na višim modelima. Još jedna stvar koju treba imati na umu je da navedeni zaslon možda neće biti opremljen s vrhunskom tehnologijom zaslona kao što je Corningov Gorilla Glass zaslon koji štiti zaslon od ogrebotina i padova.

RAM / Memorija
Memorijski prostor je također nešto što proizvođači imaju tendenciju da se štede kada izrađuju proračunske smartphoneove čak i ponekad opremajući telefon s tako nisko kao 256 megabajta RAM-a. Ugrađena pohrana većina je puta opremljena s golim minimumom, sreću instaliranja onih golemih igara koje troše memoriju. Valja napomenuti, međutim, da većina proizvođača uključuje proširive utore za pohranu putem mikro-SD kartice.

Također pročitajte: Upotrijebite Microsoft Exchange za sinkronizaciju Gmaila, Google kontakata i Google kalendara

Nadogradnja softvera / podrška
Vaš smartphone budžeta možda nikad neće biti ponuđena nadogradnja softvera ili čak manje zakrpe zbog činjenice da možda neće biti glavni uređaj proizvođača. Forumi kao što su XDA-Razvijatelji možda nemaju foru foruma za vaš Android Android smartphone, na primjer, tako da ste zaglavljeni i sami kada se nešto dogodi.

Zaključak
Ovo su neki od zamki za kupnju proračunskog smartphonea. Važno je da ih razumijete kako biste izbjegli nerealna očekivanja s vašeg proračunskog smartphonea. Ako ste vlasnik proračunskog pametnog telefona, što je vaše iskustvo s njom bilo slično? Dijelite u odjeljku komentara u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar