Glavni » general » Pink Sony Ericsson W595 odlazi u mirovinu nakon četiri godine u Kući Mo

Pink Sony Ericsson W595 odlazi u mirovinu nakon četiri godine u Kući Mo

general : Pink Sony Ericsson W595 odlazi u mirovinu nakon četiri godine u Kući Mo

Vjerovali ili ne, u kući Mo, nerazumno ružičasta Sony Ericsson W595, telefonski imenik koji je objavljen krajem 2008., obiteljska je maskota. Vjerojatno biste se očekivali od jednog od moćnijih uređaja koji sam tijekom godina koristio da bi imala tu čast. Ali ne; čast odlazi na ovaj ružičasti telefon.

Sony Ericsson W595 prvi je put stigao u kuću Mo 2009. godine kada sam ga kupio za svoju suprugu kao rođendanski poklon. Od tog vremena do srpnja 2010, ostao je u svojoj službi dok ga nije zamijenio i odlučio sam ga zadržati za backup koristiti. W595 bi mogao biti stari konj, ali igra je imala sve do kraja. Tijekom svojeg životnog vijeka, ova klasična ljepota nudi, između ostalog, 3.5G (HSDPA), Bluetooth tethering (koji je radio sa playbookom), Bluetooth 2.0, FM Stereo, vanjski memorijski utor i 3.2 megapiksela. Ne zaboravite da je to bio uređaj za 2008. godinu. Zamijenite tradicionalnu tipkovnicu s većim zaslonom osjetljivim na dodir i W595 će stajati svoj temelj u današnjem svijetu.

Također je ponudio klijent e-pošte koji podržava POP / IMAP protokole, što znači da je pristupanje mojoj e-pošti (uključujući Gmail) na njemu bilo povjetarac. Možda je područje u kojemu je W595 godina počelo najviše govoriti bila s preglednikom. Ovdje smo imali starog Netfront preglednika, koji se zaostaje vrlo malo u usporedbi s onim što je dostupno na trenutnim uređajima. Naravno, 2, 2-inčni zaslon nije pomogao s tim.

Naposljetku, dodijelio sam mu dužnosti kao kućni telefon. To je bio hitan hit s djecom. Za početak, bilo je ružičasta! Drugo, imao je vrlo dobar audio player (Walkman 3.0) i zvučnik. Djeca će igrati glazbu na njemu u svim prilikama. Ugrađena zbirka igara bila je i nešto što je Boy Mo proveo puno vremena. Telefon još uvijek zabavlja fotografije i videozapise koje je snimio bilo koji od njih, osobito Girl Mo, koji je isprobavao vještine modeliranja. Razmislite također da kad god je otac Mo i mama Mo nazvao kući, to je bila ljepota koja je zazvonila i zadržala ih povezane, možete početi zamisliti vezu koju djeca imaju s ružičastom W595.

Također pročitajte: Je li mreža Glo začepljena?

Ali u ovom svijetu svaka dobra priča uvijek ima kraj. Nekoliko tjedana unazad, gumb za objesiti na Sony Ericsson W595 počeo se pogrešno ponašati. Zatim se pridružio još nekoliko gumba i postalo je neupotrebljivo. Bilo je vrijeme za povlačenje Sony Ericsson W595. Lijepo ga zovem Pink Lady. Sada se pridružila mojoj Palm Pre u svojoj zbirci junk telefona. Oboje rade, ali baterija Pre je toliko mrtva da se isprazni za 15 minuta, a W595 je samo bol koju treba koristiti zbog neodgovarajućih gumba.

Koja je sljedeća mobilna maskota House of Mo? Ne znam. Morat ćemo vidjeti što telefon visi oko dovoljno dugo u obiteljskoj uporabi kako bi postala toliko voljena i dragocjena kao Sony Ericsson W595. Četiri godine nije šala.

Preporučeno
Ostavite Komentar