Glavni » general » Photospeak: Nuts o Lumia 720

Photospeak: Nuts o Lumia 720

general : Photospeak: Nuts o Lumia 720

Već dugi niz godina bila sam buka. Kao zaljubljenik u mobilni telefon, podijelio sam namjenske kamere i prihvatio mobilnu fotografiju u cijelosti. Volim isprobavati mogućnosti mojih kamera telefona. Imam u vlasništvu vrhunske telefone s kamerama, a još uvijek ih posjedujem danas, ali također znam da izvan mogućnosti fotoaparata, iznenadne fotografije čine više od toga koliko je dobar fotograf uspio sastaviti snimke. Sada zamislite dobar telefon s kamerom u rukama nekoga tko ima maštu, a rezultati mogu biti vrlo zanimljivi.

Mislila sam da bi bila dobra ideja za početak dijeljenja nekih mojih skladbi s vama na ovim stranicama. Moje i dalje skladbe često pričaju priču ili zauzimaju suštinu, a one koje ću ovdje dijeliti uvijek će (nadam se) imati mobilni telefon u njemu. Imajući mobilni telefon u ovim skladbama čini ih izazovanima, a također znači da nadamo se da ćete vidjeti zanimljive snimke telefona koje smatrate zanimljivima. Moj cilj je igrati s uređivanjem telefona oko objekata kako bi stvorio temu koju ćete nadam se uživati.

Za početak serije je ova jednostavna, ali lijepa kompozicija koju sam nazvao "Nuts about the Nokia Lumia 720".

Nuts o Nokia Lumia 720

Ovo je snimljeno Nokia Lumia 920, u zatvorenom prostoru u vedro poslijepodnevu. Bljeskalica je isključena. Producirao i režirao sam gospodin Mo

Preporučeno
Ostavite Komentar