Glavni » general » Fotografije: TECNO R7

Fotografije: TECNO R7

general : Fotografije: TECNO R7

Mislio sam da ću s vama podijeliti nekoliko fotografija R7. To je prilično velika, jer ima 5, 5-inčni zaslon. Kao što je ranije spomenuto, TECNO malo je promijenio grafiku i korisničko sučelje.

Evo što izgleda "rop-down" izbornik:

TECNO je ovdje implementirao dvostruku funkcionalnost, tako da padajući izbornik ima dvije stranice - jedan za obavijesti, a drugi za brzi pristup preklopnicima i postavkama.

Isto tako, kada na početnom zaslonu, pritisnete gumb izbornika, dobivate horizontalni izbornik pri dnu zaslona koji omogućuje brz pristup pozadini, temi, dodavanju aplikacija / widgeta, uređivanju stranice i postavkama:

Zapravo, isto se može postići pomicanjem donjeg reda ikona vodoravno na desno. Pomicanjem ulijevo možete pristupiti kontroli glazbenih playera.

Stražnji poklopac TECNO R7 je ogroman sjajni, reflektirajući magnet za otiske prsta. Također je zgodan kao brz ogledalo i služi i za selfies:

Da; selfie snimak s dva mobitela. Hehehe. Više o TECNO R7 dolazi uskoro, uključujući referentnu usporedbu. Yup; moramo vidjeti kako se procesor s 6 jezgrama okreće. Živjeli, mobilistas!

Preporučeno
Ostavite Komentar