Glavni » general » Fotografije: Moverickovi anđeli druže se uz Samsung Galaxy K zoom

Fotografije: Moverickovi anđeli druže se uz Samsung Galaxy K zoom

general : Fotografije: Moverickovi anđeli druže se uz Samsung Galaxy K zoom

Samsung Galaxy k zoom je došao posjetiti nas ovdje u MOBILITY. To je vrlo zanimljiv fotoaparat s pametnim kamerama, koji pakira fotoaparat od 20, 7 megapiksela s oba ksenonskog i LED bljeskalicom. LED pomaže pri fokusiranju. Na desnoj strani uređaja nalazi se dvostupanjski okidač (to je gornja strana za držanje u načinu fotoaparata).

Kratak kut K zumiranja je da kada pokrenete aplikaciju fotoaparata, objektiv fotoaparata automatski se produžuje i odveza se kada izađete iz aplikacije - ili automatski nakon nekoliko minuta aplikacije neaktivno. Moja je djeca odmah voljela taj učinak i otišla, "Wow!"

S prednje strane, Galaxy K zoom izgleda poput Galaxy S3:

Jučer, svjetski poznati Lammy, Christianne i vaši uistinu su proveli neko vrijeme daleko od užurbanosti posla. Bila je to dobra prilika da pokažete Galaxy K zumirati i isprobati. Za početak, obje su se žene odmah zaljubile u nju. K zoom je pomalo zrnasto, a Lammy i Christianne su sitna stvorenja, pa sam se malo zafrkanirala zbog njihova uzbuđenja. Ta stvar o dame vole velike stvari; pravo?

Na fotografijama, ovdje je grupna selfie: LR: Lammy, Mo i Christy:

Naša zvijezda dana bila je Christianne. Osim činjenice da se zaljubila u Galaxy K zumiranje na prvi pogled, pokazalo se da je izvrsna modela. Ovdje je slatka snimka:

Christianne je višejezični i vodi Makarios Touch, agenciju koja nudi usluge prepisivanja. Slijedite je na Twitteru @ 1Christar, ili joj dođite na telefon 08116395255. Ovdje je još jedan stvarno lijep pucao od nje:

Preciznost boje i razlučivost slike k zuma su vrlo dobri u gore navedenim fotografijama. Doista je dobar posao. Trebate odabrati odgovarajuće postavke da biste dobili tu razinu fotografija (dijelit ću ih s drugim člankom).

Također pročitajte: Pregled: Nokia bežični punjač ploča i jastuk Fatboy

Na kraju, ovdje je čašica Chapmana snimljena nakon mraka prošlog petka navečer:

Kliknite sliku da biste vidjeli fotografiju pune razlučivosti. Ispod je i slika fotografije koja prikazuje razinu pojedinosti koje otkriva. K zoom zadaje dobar posao.

Ja ću podijeliti više o mojem iskustvu s korištenjem fotoaparata Galaxy K zoom u nekim člancima koji će slijediti pa se objesiti. U međuvremenu, što mislite o uzorcima fotografija?

Preporučeno
Ostavite Komentar