Glavni » general » Fotografije: Pogledajte Big Red sa sustavom Windows Phone 8.1

Fotografije: Pogledajte Big Red sa sustavom Windows Phone 8.1

general : Fotografije: Pogledajte Big Red sa sustavom Windows Phone 8.1

Pa, preciznije, preglednik za razvojne programere sustava Windows Phone 8.1 sada je živ. Ali to je tehnička karakteristika. To je Windows Phone 8.1 pravilan, prerušen kao pregled za programere. Prije nekoliko tjedana, prijavili ste se kao programer za razvoj sustava Windows Phone i instalirali i postavili aplikaciju Pregled za razvojne programere. Tako ćete danas dobiti Windows Phone 8.1 na svojem Lumiau.

Ako ste zainteresirani, ono što dobivate je puni ažuriranje sustava Windows Phone 8.1. Kad god Nokia oslobađa vlastitu prilagođenu verziju 8.1, to ćete dobiti i bez ikakvih problema. Ništa se ne brinite.

Uživajte u sljedećim snimkama zaslona Windows Phone 8.1 koji se pokreću na mom Lumia 1520, Big Red:

Početni zaslon s pozadinskom slikom:

Padajući izbornik s obavijestima i pristupom brzim postavkama:

Padajući izbornik na pola puta:

Novi izgled trgovine u sustavu Windows Phone:

Windows Telefon osjeća toliko različit. Verzija 8.1 svakako donosi puno na platformu. Pokušao sam isprobati novu tipkovnicu programa WordFlow i unos teksta putem swipinga je glatka i učinkovita. Tu je novi podatkovni smisao, projekcija zaslona, ​​sinkronizacija postavki (više sinkronizacija postavki na više uređaja), način vožnje, kao i Cortana, novi glasački asistent.

Očekujte detaljan značajki / recenzije članaka o sustavu Windows Phone 8.1 od mene kao što sam uroniti u korištenju. Ako imate pitanja, dobrodošli ste ih ispustiti. Živjeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar