Glavni » general » Phonetopia Partners MobilityNigeria osnažuje pokretne entuzijaste

Phonetopia Partners MobilityNigeria osnažuje pokretne entuzijaste

general : Phonetopia Partners MobilityNigeria osnažuje pokretne entuzijaste

Jučer su dužnosnici Phonetopia i MobilityNigeria postigli sporazum o partnerstvu koji će, između ostalog, osnažiti velik broj ljubitelja mobilnih telefona [potrošača i trgovaca] kako bi kupio najbolje telefone i usluge po najboljim cijenama.

Sporazum daje Phonetopiji pristup velikoj pokrivenosti MobilityNigeria i drugom do nijednom utjecaju među mobilnim entuzijastima u zemlji putem vijesti, priopćenja za javnost i intervjua.

Fonetopijske sajmove održat će se na raznim lokacijama u cijeloj zemlji (Lagos, Abuja, Kano, Port Harcourt itd.), A posjetitelji svakog izdanja sajma imat će dodatnu korist od susreta s članovima MobilityNigeria tima koji bit će živjeti na terenu, pokazujući najsuvremenije značajke mobilne tehnologije, nudeći podršku i uglavnom u interakciji s javnošću. Vi sigurno ne želite propustiti događaje poput ovih.

Čitatelji mogu očekivati ​​više detalja o prvom sajmu fonetopije koji će se pojaviti u Lagosu u srpnju. Ako niste pretplaćeni na primanje ažuriranja iz MobilityNigeria, sada je dobro vrijeme. Možete se pretplatiti putem RSS, e-pošte (putem obrasca "Budite obaviješteni o novim postovima" na svim našim web stranicama), Twitter ili Facebook.

Preporučeno
Ostavite Komentar