Glavni » general » Phonetopia ™: prvi i najveći sajam mobilnih telefona u Africi

Phonetopia ™: prvi i najveći sajam mobilnih telefona u Africi

general : Phonetopia ™: prvi i najveći sajam mobilnih telefona u Africi

Mobilni sajam fonetopije postavljen je kako bi pružio priliku da kupci dobiju najbolje telefone i usluge po najboljim cijenama od ovlaštenih trgovaca i imaju izravnu interakciju s predstavnicima operatora telekomunikacija, telefonskih marki i drugih davatelja usluga s dodanom vrijednosti.

Sajam fonetopije organizira tvrtka Kristal Stone Promotions Ltd, tvrtka za upravljanje događajima i promociju trgovine u suradnji s Eko FM stanicom.

Prema riječima voditelja projekta Segun Opebi, taj je sajam četverodnevni događaj, koji će se održati od 6. do 9. srpnja 2011. na Eko FM Mega šatora, protiv Coca Cole, Agindingbi, Lagos.

G. Opebi je objasnio da je Phonetopia sajam mobilnih telefona koji omogućuje velikom broju ljubitelja mobilnih telefona [kupaca i trgovaca] da kupuju najbolje telefone i usluge po najpovoljnijim cijenama.

"Također je sajam za usluge s dodanom vrijednosti s tvrtkama koje ovise o mobilnom telefonu; gdje kupci imaju priliku kupiti najbolje telefone od ovlaštenih trgovaca, također imaju izravnu interakciju s predstavnicima telekomunikacijskih operatera, telefonskih marki i drugih tvrtki s dodanom vrijednosti. Tvrtkama proizvođača mobilnih telefona, distributerima, davateljima usluga i ostalim VAS tvrtkama nudi mogućnost povećanja prodaje, promociju svojih proizvoda i usluga, povećanje povezanosti s kupcima.

"To je sajam koji privlači veliki broj ljudi zainteresiranih za kupnju mobilnih telefona, izlaže ih trendovima u mobilnom telefonu, povećava prodaju telefonskih marki, stvara pokroviteljstvo prodajnih postaja za prodavače, potiče proizvode i pakete operatora telekomunikacija", rekao je.

Naglasio je da će četverodnevni događaj omogućiti izlagačima sučelje s ogromnim prometom posjetitelja koji će sudjelovati u praznicima i pružiti pravi platformu za igrače u telekomunikacijskoj i mobilnoj industriji te velik broj potrošača koji će se susresti pod jednim krovom.

Također pročitajte: Testovi izvedbe: InnJoo i1s prema Moto G, Honor 3C i L90

Sajam fonetopije razvijen je kao remek-djelo u iskorištavanju gospodarskih potencijala države Lagos kao održive lokacije za tržišta u nastajanju.

Izlagači / Korporativni sponzori povijesnog događaja uživat će velike prednosti kao rezultat njihove povezanosti s događajem.

Za više informacija
Kontakt: Segun Opebi, Project / Business Manager na 08028108877, ili posjetite web stranicu Phonetopia na www.phonetopiafair.com

Preporučeno
Ostavite Komentar