Glavni » general » PhoneRescue vam pomaže da lako napravite sigurnosnu kopiju podataka telefona

PhoneRescue vam pomaže da lako napravite sigurnosnu kopiju podataka telefona

general : PhoneRescue vam pomaže da lako napravite sigurnosnu kopiju podataka telefona

Danas se rizik gubitka podataka na vašem smartphoneu povećava svakodnevno. Međutim, ako napravite sigurnosnu kopiju podataka, ne morate se brinuti zbog toga. Većina ljudi kopira podatke u oblaku. I ovo je vrlo pohvalno. Međutim, što ako nemate pristup sigurnosnoj kopiji oblaka? Možete kopirati podatke na svoje računalo. To je ono za što je PhoneRescue. Pomaže vam da obnovite podatke koje ste slučajno izbrisali ili podatke koji su iz nekog razloga završili korumpiranom i to bez problema i na širokom rasponu telefona.

Evo kako to radi. Nakon preuzimanja softvera PhoneRescue, morat ćete odabrati željeni jezik. Softver podržava engleski, njemački, španjolski, francuski, japanski i arapski. Nakon toga vidjet ćete popis opcija za vrste podataka koje želite oporaviti. Te su opcije odabrane prema zadanim postavkama, ali ih možete poništiti ako želite. Opcije uključuju Kontakte, Zapisnici poziva, Poruke, Kalendar, Fotografije, Glazba, Videozapisi, Dokumenti aplikacija, Zapisi i privitci koji sadrže chat i LINE chat zapise i privitke.

PhoneRescue će tražiti dopuštenje za pristup različitim vrstama podataka na vašem uređaju. To je važno, pa možete dopustiti softveru skeniranje vašeg uređaja i dohvaćanje željenih podataka. Nakon što to odobrite, softver će početi skenirati vaš uređaj. Sada možete odabrati brzo skeniranje ili duboko skeniranje. Međutim, opcija dubokog skeniranja zahtijeva da vaš telefon bude ukorijenjen, ali će pronaći više podataka. Kada to učinite, možete odabrati format za izvoz obnovljenih podataka u. Postoji više mogućnosti za vrstu datoteke koju biste željeli koristiti prilikom izvoza poruka, kalendara, kontakata i LINE chata. Medijske datoteke izvest će se u istom formatu u koji su došli.

Također pročitajte: Infinix Zero 4 prema Infinix Zero 4 Plus: Bitka profesionalaca

Još jedna važna značajka alata PhoneRescue je da podatke o porukama, kontaktima, zapisima poziva i kalendaru možete vratiti izravno na Android smartphone ili tablet. Također ga možete upotrijebiti za uklanjanje zaključanog zaslona s uređaja, u slučaju zaboravljanja PIN-a ili zaporke. Sve u svemu, PhoneRescue je dobra ap.

Preporučeno
Ostavite Komentar