Glavni » general » Telefon bez slušalica: Je li vrijedno kockati se?

Telefon bez slušalica: Je li vrijedno kockati se?

general : Telefon bez slušalica: Je li vrijedno kockati se?

Od ranih dana pametnih telefona vidjeli smo proizvođače telefona koji imaju različite dodatke za svoje uređaje. Bilo je tako loše, svaki telefon imao svoju jedinstvenu jack slušalicu - isto je bilo za napajanje priključaka i punjača. Nokia je tada imala do 3 različite vrste punjača. Samsung je imao i nešto drugačije, a ljubitelji Motorola, Sendo i Sagem, itd. Također su ušletili sa svojim.

Zbunjenost je bila tako loša sve do posljednjih godina. Svi su počeli upotrebljavati isti USB v2.0 punjač (osim Apple) i isti 3.5 mm priključak za slušalice. Ovo je bilo olakšanje, sve dok ne počnemo čuti još jedan niz glasina. Kasno prošle godine, počeli smo čuti sljedeći iPhone neće imati priključak za slušalice.

Sljedeća predložena alternativa bi bila par ušnih pupova koji nose rasvjetnu luku ili neku drugu opciju koja bi bežično povezivala. Još uvijek pokušavamo probaviti ovu glasina kada je kineski OEM, LeEco objavio tri Android smartphonea (Le 2, Le 2 Pro i Le Max 2) bez priključnice za slušalice. Iznenađujuće pravo?

Umjesto toga, tvrtka je također najavila USB tip-C digitalne slušalice (vidi gore) kako bi se s njom. Čuli smo da propuštanje priključka za slušalice od 3, 5 mm omogućuje više prostora za druge komponente. Pomaže u postizanju bolje izvedbe i vodonepropusnosti.

Isto tako, zabrinut sam zbog kvalitete zvuka koju će ti pribor ponuditi. Moglo bi postojati i pitanje dostupnosti. Zamislite da je vaša jedinica oštećena i da nema zamjenske opcije u blizini. Jesmo li spremni prihvatiti telefone bez 3, 5 mm priključnice za slušalice? Mislite li da je taj propust vrijedan kockanja? Vaše su misli dobrodošle.

Također pročitajte: Kako ispraviti neispravan iPhone 7 zaslon osjetljiv na dodir
Preporučeno
Ostavite Komentar