Glavni » general » Peter Panic je rijetka mobilna igra koja se kao glazbeni

Peter Panic je rijetka mobilna igra koja se kao glazbeni

general : Peter Panic je rijetka mobilna igra koja se kao glazbeni

Adult Swim ima katalog čudnih i čudnih mobilnih igara. Jedna od najznačajnijih od ovih igara je Peter Panic. Glavna igrivost ove igre je inspirirana Nintendovim WarioWare serijom. Međutim, ova se igra razilazi sa svojim značajkama. Peter Panic je u osnovi glazbeni. Likovi pjevaju izlaganje, izraze za izradu vodiča, pa čak i informacije o kupnjama putem aplikacije.

U ovoj igri igrate se kao Petar, koji je težak mladi redatelj koji želi ponijeti kazalište natrag u njegov čudan rodni grad. Ono što trebate učiniti je uvjeriti mještane da se pridruže uzrok i prisustvuju vašem kazalištu. Da bi se to dogodilo, morate proći niz izazovnih mini igara. Dok ste na potrazi za pomoć i dobivanje novaka za svoje kazalište, kupit ćete na raznim mjestima u gradu, gdje ćete morati igrati hrpu brzih igara.

Najpoznatija osobina Petra Panića je glazba. Kad god Petar dođe na novu lokaciju, pjeva razgovor s nekim koga pokušava zaposliti. Pjesme su dobro napisane i zabavne. Tako ćete uživati ​​u igranju igre, samo za sjajnu glazbu. Ne zaboravite da ćete morati igrati igru ​​sa zvukom ili slušalicama.

Još jedna stvar koja vrijedi voljeti igru ​​je činjenica da je potpuno besplatno. Petra panika ne prikazuje nikakve pop-up, video ili banner oglase. Međutim, dostupna je kupnja putem aplikacije, ali dolazi samo ako planirate spremiti svoj napredak. Ako želite igrati igru ​​u jednom sjedećem položaju, nemojte se strahovati. Međutim, ako želite spasiti svoj napredak za kasnije, morat ćete platiti $ 3 za funkciju spremanja. Inače biste morali početi iznova.

Također pročitajte: Tko je fanboy? - @AshleyEsqueda
Preporučeno
Ostavite Komentar