Изпълнение Creatine от San

Performance Creatine на San е добавка за увеличаване на силата и мускулната пълнота. Подходящ е както за любители, така и за работещи спортисти. Креатинът е абсолютно безвреден, не предизвиква метаболитна адаптация и не влияе на нервната система. Обикновено се намира в храната. Например, за да получите необходимата доза креатин на ден, трябва да изядете 3 кг херинга на Атлантика. Малко хора са готови на такива подвизи в името на силата и растежа на мускулите и тренировъчните постижения. Затова хората приемат добавки.

Ефекти на приемане

Добавка може:

  • Подобряване на изпомпването по време на тренировка;
  • Задръжте определено количество вода в мускулите;
  • Да насърчава растежа на властта;
  • Помогнете за изграждането на мускул

Пред нас е най-често срещаният креатин монохидрат. Той е признат за ефективен дори от независими научни изследвания. Спортистите смятат, че това е една от малкото работещи добавки от света на спортното хранене.

Как да приемате San's Performance Creatine

Има няколко начина за използване:

  • С натоварване;
  • Без изтегляне;
  • Като част от комплекса за предварителна подготовка и след тренировка

С натоварване приемайте 20 г дневно, докато мускулите се напълнят с креатин. Обикновено тялото ни може да задържи до 400 г креатинфосфат. Западните източници препоръчват точно толкова да се яде. Домашни - пийте 20 г за 5 дни и след това преминете към обичайната дозировка.

Има ли смисъл да изтеглите ">

Продуктът е с добро качество. На практика не е фалшификат. Авторите на рецензиите отбелязват увеличение на теглото приблизително 3-4 дни след началото на приема, те отбелязват, че качеството на добавката е високо, а при отваряне на опаковката няма бучки или неприятни миризми. Професионалните спортисти твърдят, че този креатин е почти най-добрият, заедно с продукта от Optimum Nutrition.

На някои любовници изглежда, че би било по-удобно да приемат креатин в капсули, отколкото да го разбърквате в сок. Но това е въпрос на индивидуални предпочитания. Що се отнася до задачите на обучението, мнозинството нямат оплаквания.

Много спортисти забелязват, че този продукт е по-скъп от подобен продукт от Maxler или руски марки. Това е логично, тъй като качеството на добавката ще бъде по-високо. Но не всеки е щастлив по очевидни причини. Малък брой отрицателни отзиви се дължат именно на цената на добавката, а не на нейното качество.