Glavni » general » Izvedba promjena u novom Symbian pregledniku na Nokia C7 Astoundu

Izvedba promjena u novom Symbian pregledniku na Nokia C7 Astoundu

general : Izvedba promjena u novom Symbian pregledniku na Nokia C7 Astoundu

Dennis Bournique od WapReview.com je netko s visokim ugledom u mobilnom web svijetu. On je imao hands-on vrijeme s Nokia C7 Astound koji ima neki od Symbian PR2.0 firmware unaprijed instaliran. Jedna od tih značajki je novi preglednik, a on je preuzeo poteškoće za pokretanje određenih testova izvedbe (javascript i HTML5) na to.

Ovdje navodim Dennisa o izvedbi novog Symbian preglednika:

  1. Prilično sam sretan s novim "pre-PR 2.0" Symbian preglednikom na T-Mobile Astound verziji C7. Ne samo da je korisničko sučelje ljepše, a značajka poboljšana, ali pregledavanje izgleda puno brže od E7 / N8 preglednika.
  2. Novi Symbian preglednik učinio je znatno bolji od starog na HTML5 testovima, ali još uvijek zaostaje za konkurencijom. Čuo sam mjesecima da novi preglednik uključuje geookacijsku podršku pa sam bio iznenađen što su oba ispitna apartmana izvijestila da nedostaje u novom Symbian pregledniku. Možda je pokazatelj da ovo nije konačni PR 2.0 preglednik.
  3. Impresioniran sam da je novi Symbian preglednik uglavnom povezan s Opera Mobileom koji je zabilježen za izvedbu JavaScript na svim platformama.

Trebali biste se prebaciti na WapReview za potpuni JavaScript Benchmarks i HTML5 testne rezultate novog Symbian preglednika.

Preporučeno
Ostavite Komentar