Glavni » general » Ljudski centar: upotreba društvenih medija u stilu vanilije u sustavu Windows Phone

Ljudski centar: upotreba društvenih medija u stilu vanilije u sustavu Windows Phone

general : Ljudski centar: upotreba društvenih medija u stilu vanilije u sustavu Windows Phone

Mobilistas me znaju za pustolovnu osobu koja jesam. Ja mogu potpuno ići u jedan smjer jedan dan, a drugačiji jedan sljedeći. Volim iskustva. Raznolikost iskustva čini zaokruženim pogledom na život. Prošla sam kroz People Hub na mom Lumia 920 ujutro, nakon tweeta i Facebook postova o statusu iz mojih kontakata, kao i odgovarajući na njih. Odjednom sam se pitala kako bi bilo korisno koristiti društvene medije kao što je dizajniran za Windows Phone tvrtke Microsoft. Nema aplikacija za treće strane Facebook i Twitter. Samo pečena u zadanim postavkama. Učinit ću većinu mog društvenog umrežavanja s mog pametnog telefona pa je to prilično zanimljiva prijedlog.

Odmah sam primijetio da People Hub ne pruža obavijesti. To može biti dobra ili loša stvar, ovisno o tome što vam je potrebno. Sjećam se u novije vrijeme kad sam trebao pobjeći od ometanja, uključujući i one iz obavijesti o društvenim medijima. Za više od 10 godina, spavala sam u prosjeku 4 sata svake noći. Liječnici kažu da sada moram raditi bolje od toga. Djeca prelaze na tinejdžerski teritorij i trebaju više moje pozornosti. Možda, dok prelazim sredinom života i mijenjaju se prioriteti, mogu živjeti bez obavijesti? Možda.

Druga ograničenja za People Hub su da korisnici ne dozvoljavaju tweete. Mogu rastaviti i odgovoriti, ali ne i citirati. Volim biti u mogućnosti citirati. No, možda, možda ne mogu citirati, učinit će me manje tweet i usmjeriti moje energije u produktivnije stvari? Možda. Vjerojatno ne.

Također pročitajte: Bitflux plaća da nastane Nigerijski veleprodajni bežični pristup davatelju usluga

Još jedno ograničenje, i ono koje smatram teškim, je nemogućnost dodavanja slika na ažuriranja statusa iz People Huba. O dječak ...... Nisam siguran kako se mogu nadati živjeti bez ovog. Ovo će biti teško.

Ipak, ujutro, deinstalirao sam aplikacije s Twittera, LinkedIna i Facebooka s moje Lumije i vidjet ću kako ovaj eksperiment traje tjedan dana. Očekujte moja ažuriranja i nadamo se nekoliko zanimljivih članaka iz dana u dan.

Preporučeno
Ostavite Komentar