Glavni » general » PC i istinita mobilnost inča bliskije

PC i istinita mobilnost inča bliskije

general : PC i istinita mobilnost inča bliskije

Ovdje u Mobility Nigeri, nekada smo predvidjeli - i stajali smo na našem terenu - da je mobilnost budućnost osobnog računalstva.

Uz prošlotjednu najavu tvrtke Nokia za knjižicu 3G (Nokia preuzima mini prijenosna računala), samo bismo bliže i bliže pravoj mobilnosti u svijetu računala. Knjižica 3G u biti je netbook - mini laptop, ali malo više.

Jedna od stvari koje Nokia Booklet 3G donosi na svijet računala bilo je uključeno u popis Wikipedije od sedam stvari koje mobilni uređaj može učiniti da računalo ne može učiniti - sposobnost da ostane povezana cijelo vrijeme. Pogledajte naš članak o tome, Moderni mobilni telefon je inherently superior u sposobnosti od laptop ili stolno računalo.

Novi uređaj tvrtke Nokia uvijek će imati povezanost zahvaljujući ugrađenom 3G / HSDPA modemu i utor za SIM karticu. S ovim uključivanjem popis Wikipedije smanjen je na šest, a računalo je poduzelo još jedan korak prema postanku zaista mobilnim.

Životni vijek baterije ne čini ga na popisu Wikipedije, ali mislim da je jedna od prednosti koje mobilni uređaj ima preko prijenosnog računala je činjenica da njegovo trajanje baterije traje mnogo dulje od prijenosnog računala - mnogo puta prije više od 24 sata Ponestaje. Ovo, moje skromno mišljenje, dio je onoga što prava mobilnost podrazumijeva. Nokia Booklet 3G, iako još uvijek ne nudi životni vijek baterije koji je u ravnopravnosti s mobilnim telefonima, impresivan je od 12 sati trajanja baterije. Sve više i više, životni vijek baterije povećava se na prijenosnim računalima, što ih čini sve istinski mobilnim.

Također pročitajte: Velika vrijednost! Yu Yunicorn Specifikacije i cijena

Kako postajemo sve mobilniji, pitamo se: " Hoće li mobilni telefon zamijeniti prijenosna računala ili će računala postati 100% mobilni do točke gdje mobilni telefoni više nisu potrebni?

Moje mišljenje je da će se oboje međusobno komplimentno pružiti doista mobilno iskustvo.

Preporučeno
Ostavite Komentar