Glavni » general » Kako pad prodaje računala, što čine nigerijske marke?

Kako pad prodaje računala, što čine nigerijske marke?

general : Kako pad prodaje računala, što čine nigerijske marke?

Intervjuirala me je dopisnica Tell magazina nekoliko tjedana unatrag i pitao me što mislim da će se dogoditi nigerijskim PC brandovima kad se globalno tržište pomakne na mobitel. Danas me je netko postavio slično pitanje na Twitteru:

@ mister_mobility Razmišljam. Gdje su telefoni i tablete Zinox i Omatek? Prodaja računala je u opadanju!

- Abimbola Sojimi (@AbimbolaSojimi) 1. listopada 2013

Globalno, mnogi proizvođači računala vidjeli su znak i poduzeli korake za vožnju valom mobitela. Na prvom je mjestu Apple. Samsung je tu. Onda su Acer, Lenovo i drugi. Oni vide kako mobilno računarstvo jede dobar komad osobnog računalnog tržišta i razvija se kako bi ostala relevantna na tom tržištu.

Nemam pojma što lokalni PC brandovi poput Zinoxa i Omateka rade o tome. Znam da imaju podršku savezne vlade, koja doprinosi njihovom boravku na brodu. Ali sumnjam da će to dugo zadržati. I Omatek i Zinox bi već trebali imati planove za mobitel. Da; postoje komplikacije za rješavanje. Ne previše pojedinaca za koje znam da žele imati veze s lokalnim brandovima. Taj će se osjećaj sigurno proširiti na mobitel, ali mislim da se to može riješiti.

Mogli bismo što prije vidjeti tablete i / ili pametne telefone s lokalnih nigerijskih PC robnih marki. Tablete s malim troškovima i pametni telefoni. Manji igrači poput Pliris Mobile i Bamboo daju mu snimku. Ne može biti tako teško za veća imena i mišiće kao što su Omatek i Zinox da se skoče u svađu. Ako ne, neizbježno će ići putem dinosaura.

Također pročitajte: Prilagođavanje pametnog telefona: koliko daleko idete?
Preporučeno
Ostavite Komentar