Glavni » general » PayPal ima kanale Windows Phone i Blackberry platforme

PayPal ima kanale Windows Phone i Blackberry platforme

general : PayPal ima kanale Windows Phone i Blackberry platforme

U najavi, PayPal je upravo odbacio BlackBerry i Windows verziju svojih aplikacija. To znači da aplikacije više od 30. lipnja neće biti funkcionalne. Suprotno tome, online financijska tvrtka ažurira Android i iOS verzije svojih aplikacija. Pogledajte dio izjave u nastavku:

Za korisnike sustava Windows Phone, 30. lipnja zasadit ćemo trenutačnu inačicu aplikacije PayPal. Međutim, korisnici sustava Windows Phone i dalje mogu pristupiti PayPalu putem našeg mobilnog weba na Internet Exploreru i preglednicima Microsoft Edgea. Korisnici Outlook.coma također mogu koristiti dodatak PayPal za slanje novca izravno iz pristigle pošte.

Ako upotrebljavate Amazon Fire ili Blackberry, 30. lipnja ćemo obustaviti aplikaciju PayPal, nakon čega više nećete moći upotrebljavati aplikaciju. Međutim, korisnici na tim uređajima i dalje se mogu prijaviti na PayPal na tim telefonima putem našeg mobilnog weba. Korisnici Blackberrya mogu i dalje koristiti aplikaciju BBM za slanje peer-to-peer plaćanja putem PayPala.

Kao što je naš brat @spacyzuma rekao, ovo je još jedan nokat u lijesu za obje platforme. Način na koji oboje odlaze mogu otkriti ulje

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar