Glavni » general » Platite dok pregledavate na CDMA mrežama

Platite dok pregledavate na CDMA mrežama

general : Platite dok pregledavate na CDMA mrežama

Jednom davno, pojam mobilni internet u Nigeriji značilo je pretplatu na samo jednu CDMA mrežu. Osim toga, internetska usluga bila je ograničena samo na korištenje telefona kao modema - uglavnom stolnih telefona u ranim fazama, a kasnije i mobilnim telefonima. Pregledavanje na telefonu na nigerijskim CDMA mrežama nije bilo poznato.

Srećom, stvari su se promijenile. Dolazak GSM tehnologije predstavio je novu razinu svijesti, konkurencije i usluga u nigerijskom pokretnom krajoliku - slično onome što je vrhunsko korisničko sučelje iPhone učinilo globalnoj industriji mobilnih telefona.

Plaćanje dok pretražujete internetske usluge obično je popularno među povremenim korisnicima interneta - onima koji ne žele istovariti veliku isplatu svaki mjesec, ali trebaju pristup internetu za lagano pregledavanje i osnovnu e-poštu. Obično se GSM mreža naplaćuje za prijenos podataka, bez obzira na to koliko dugo korisnik ostaje povezan. CDMA mreža, međutim naboj u minuti.

Na CDMA mrežama, ovo je nekada bilo vrlo skupo poslovanje, s tim da neke mreže naplaćuju čak i N7.50 po minuti, iako su neki još uvijek bliski. Prevedeno, pretplatnik bi gori N450 za neprekidno povezivanje jednog sata. X razmišljanje!

Niže tarife
Tarife za plaćanje dok pregledavate usluge od tada su pao i postali su džepniji. Evo mogućnosti koje imate na tri najživljjeće CDMA mreže sada dostupne:

  • Starcomms: N3.00 po minuti
  • Visafone: N2.50 po minuti
  • ZOOMmobile: N6.00 po minuti vrh; N4, 80 u minuti izvan vrha; N3.90 u minuti ponoći
Također pročitajte: MNP: Je li slavlje nužno?

Trenutačno nemamo informacije o tarifi Multilinkova jer nismo pronašli takve informacije na web stranici ovog operatora.

Visafone tarifa od N2.50 po minuti je trenutno najdjelotvornija, a usko slijedi Starcomms u N3.00 po minuti. Naravno, također morate obratiti pozornost na pokrivenost i druge čimbenike pri odabiru pružatelja usluga, tako da obavite svoje istraživanje.

Koristite li bilo koju od tih plaća dok pregledavate usluge od operatera CDMA? Želite li podijeliti svoja iskustva?

Preporučeno
Ostavite Komentar