Glavni » general » Partner PS1 Hands-on i Slike

Partner PS1 Hands-on i Slike

general : Partner PS1 Hands-on i Slike

2 GB RAM-a? 2016. godine? To je pitanje koje mi je na prvi pogled vidljivo na novom SmartPhoneu za partnera PS1. Moj partner PS1 Randy vrijeme vjerojatno se nikad ne bi dogodilo da je moj prvi dojam o uređaju bilo što za što.

Na pamfletu koji mi je dao ključne su ključne značajke PS1: Android verzija 5.1, 2 GB RAM-a, 16 GB interne pohrane i baterije od 2.150 mAh. Ali istina je da svi oni nisu imali dojam samo gledajući listu specifikacija. Bio sam potpuno nezainteresiran.

Tako sam neko vrijeme zanemarivao telefon da se igram s partnerom KS1, koji je uhvatio moju fancy. Vidiš, izgledalo je kao nešto što bih mogao dar svome mlađem rođaku. Zato sam odbacio PS1. Nažalost, bio sam prisiljen prisjetiti se moje hitne presude nekoliko minuta kasnije, kada sam konačno dobio to pregledati ga u neposrednoj blizini

Odabrao sam Partner PS1 i ooh, bio je lagan! S obzirom da je baterija samo 2150 mAh, mislim da to objašnjava. Ali je li to bilo sve?

Partner PS1 Hands-on: Dobra vrijednost

Srećom, br. PS1 se osjećala vrlo udobno i ugodno u ruci. Instinktivno sam osjetio potrebu tražiti cijenu. Pogodi što? Bilo je samo 34 milijuna NGN. Ponovno pogledavajući naočale i tu cijenu, sve moje skrupule nestale su. Po toj cijeni, po mom mišljenju, smartphone raspona proračuna osjeća se upravo u pravu. Pogotovo s neba-rocketing cijene sve na tržištu u ovom trenutku.

Čini se da Partner Mobile u ovom trenutku nudi dobru vrijednost za novac. JA stvarno volio PS1. Hoće li se prodati na tržištu? Nadam se da, ali samo će vrijeme reći.

Također pročitajte: Hands on review, Photos, Unboxing OnePlus One
Preporučeno
Ostavite Komentar