Glavni » general » Palm smartphone s Android OS je loša ideja

Palm smartphone s Android OS je loša ideja

general : Palm smartphone s Android OS je loša ideja

Dugo, davno davno, davno prije vremena iOS-a i OS-a za Android, postojala je PDA (Personal Digital Assistant) i kasnije pametna marka Palm. Uređaji su pokrenuli Palm OS. Ako ste dovoljno stari da ste iskusili tu dob, morate pretvoriti se u parodiju pametnih telefona Palm pokrenuti Android OS.

Palm Treo Centro

Posljednji smartphone koji je pokrenuo Palm OS bio je Centar. Dateline: 2008. Palm Inc. probio ruke na uređajima sa sustavom Windows Mobile - i nije uspio. Zatim je razvio i pokušao pokrenuti novu platformu pod nazivom WebOS - a to nije uspjelo, iako dokazi upućuju na to da je neuspjeh u tom trenutku bio više zbog neupadljivog hardvera od platforme.

U svakom slučaju, naposljetku, Palm Inc je otišao.

Dovođenje natrag Palm Smartphone

Sada, TCL, dečki iza novog Blackberry smartphonea koji rade na Android OS, žele oživjeti marku Palm - i pretpostavljam, imaju li i Android OS. Uzdah. Tko je došao s takvom nepriličnom idejom?

Znam da Android OS i iOS više nemaju ozbiljnih konkurenata. BlackBerry OS je mrtav. Windows Mobile je hodanje mrtvih. Ali što će točno pametni smartphone s Palmom na Androidu donijeti na stol? Što će oni donijeti da već nemamo Samsung, Huawei, LG, Sony, Xiaomi, Nokia, TECNO, Infinix, BlackBerry i postojeće legije proizvođača pametnih telefona Android?

Jesam li ja jedini koji je umoran od okretanja desno, a potom je otišao i vidio da su sve dostupne opcije više istih? Pa, iOS je čvrsta alternativa, ali kada ga eliminirate, sve što imate ostavili su brojne marke pametnih telefona koje se razlikuju samo po imenu. Naporan. Uninspiring.

Također pročitajte: iPhone 4S: perspektiva Apple fanboya

Ne; ne želimo da drugi stari brand izvodi istu stvar da je 80% tržišta pametnih telefona već pokrenuto. TCL bi trebao dopustiti duhu Palma da se odmori u miru ako nema ništa drugačije od toga što će brand donijeti na stol.

Nisam uzbuđen zbog ideje Palm pametnih telefona koji pokreću Android OS. I Palm nema Nokijin udio uma. Nokia ima šansu jer ogromna količina ljudi još uvijek sjećaju marku s ljubavlju. Koliko navijača Palm još uvijek postoji? Tko će se brinuti o Palmu 2018. kada je prvi od novih uređaja pogodio tržište? 200 nas raspršenih diljem svijeta bili su dovoljno stari da se sjećamo da su pametni uređaji Palm jednom vodili slatki, jednostavan, učinkovit OS nazvan Palm OS koji nas je oduševio bez kraja?

PS : TCL je kupio marku Palm u 2015. godini 10 godina nakon što je HP kupio marku.

Preporučeno
Ostavite Komentar