Glavni » general » Vlasnici BlackBerry Curve 9360 su pravi junaci!

Vlasnici BlackBerry Curve 9360 su pravi junaci!

general : Vlasnici BlackBerry Curve 9360 su pravi junaci!

BlackBerry Curve 9360 je jedan od najseksi BlackBerrya ikad. Ali to je također jedan od najspornijih. Vidiš, ima punu bateriju od 1000 mAh. Prvi put kad sam vidio akumulacijsku ocjenu godinama, pitala sam se tiho: "Što su ti momci razmišljali? Zašto bi netko stavio tako malu bateriju u BlackBerry? "Znala sam da je to loša vijest.

Bio sam u pravu. Svatko koga poznajem tko posjeduje krivulju 9360 žali se kako se baterija prazni pri užasno brzoj brzini, a telefon često zahtijeva punjenje. Svatko.

Tata posjeduje BlackBerry Curve 9360 i on je bolestan i umoran od toga. Svaki put kad je spominje, spominje siromašni životni vijek baterije. Zamijenio je bateriju s izvornikom uvezenim za njega iz SAD-a, a za nekoliko mjeseci vratio se na istu staru rutinu.

1000 mAh baterija na BlackBerry je samo obična loša vijest. Nasuprot tome, krivulja 9320 s sličnim specifikacijama ima 1450 mAh baterije. To je gotovo 50% više kapaciteta, i to čini razliku. Tata je umoran od toga da ga ne može koristiti kao pravi mobilni telefon. To je više povezano s mrežom nego ne.

Ako živite u Nigeriji gdje javni napajanje nikad nije zajamčeno, morate imati predodžbu o tome kako je bolno frustriran vlastiti smartphone čija baterija istječe na vas u nekoliko sati nakon pune napunjenosti. Vlasnici BlackBerry 9360 su pravi junaci. Pozdravljam ih.

Preporučeno
Ostavite Komentar