Glavni » general » Ovim Store i Android Apps Competition

Ovim Store i Android Apps Competition

general : Ovim Store i Android Apps Competition

Fasmicro i Microscale Embedded, partnerstvo iza Ovim Android tableta, najavili su otvaranje Ovim Store i Android Apps Competition.

Ovim Store je rješenje za unovčavanje aplikacije Android u Nigeriji, jer Android tržište ne prihvaća Plaćeni aplikaciju u Nigeriji. Kao takvi, Fasmicro i Microscale traže lokalna rješenja umjesto povezivanja aplikacija napisanih za američku mogulu. Partneri se ponose što su njihove ideje originalne i sposobne pružati uslugu, a ne samo hardver.

Od priopćenja za javnost:

Kao što smo istaknuli u izjavama tijekom otkrivanja Ovim Tablet, mi smo u aplikaciji i rješenju poslovanja prostora, a ne nužno i hardvera. Ovim će voziti nove usluge u Africi, počevši od Nigerije, i pojednostaviti život građana i korporativnih subjekata.

Prema tome, gradimo Ovim Store - trgovinu Android App koja će biti ekskluzivna za naš Tablet. Moramo prihvatiti tu strategiju jer Google Android Market ne dopušta plaćene aplikacije u Nigeriji. Dakle, da bismo pružili potrebne usluge, snabdirat ćemo aplikacije uz prodaju Tableta. A to znači da se proizvođači aplikacija u Nigeriji mogu platiti!

U skladu s njihovim ciljevima, najavljeno je natječaj za motiviranje pojedinaca i tvrtki za razvoj aplikacija za isključivo uključivanje u Ovim Store.

Najviša nagrada je iznos novca od N50.000. Rok za podnošenje prijava je 31. ožujka 2011.

Za više detalja i cjelokupnog priopćenja za tisak idite na Ovim Store i natjecanje Android Apps.

Preporučeno
Ostavite Komentar