Glavni » general » Ovi Store prelazi 6 milijuna preuzimanja dnevno

Ovi Store prelazi 6 milijuna preuzimanja dnevno

general : Ovi Store prelazi 6 milijuna preuzimanja dnevno

Zamah Nokijine Ovi trgovine i dalje je snažan. Svakodnevno se stvara više od 300.000 novih računa tvrtke Nokia, a svaki dan potrošači širom svijeta skidaju oko 6 milijuna mobilnih aplikacija i sadržaja.

Ovi trgovina narasla je gotovo osam puta u samo jednoj godini. Dostupno je više od 48.000 aplikacija u trgovini, a svaki tjedan dodano je gotovo 1.000 novih aplikacija. Serija 40 uređaja, koja će omogućiti aplikacije za sljedećih milijardi korisnika mobilne telefonije, tijekom posljednja dva mjeseca povećala je količinu preuzimanja za više od 35 posto, što čini oko četvrtine svih preuzimanja Storea.

Od prošlog svibnja više od 170 razvojnih programera svaki je premašio 1 milijun preuzimanja na Ovi trgovini. Među tim programerima, 15 tvrtki imalo je 10 milijuna do 20 milijuna preuzimanja; pet tvrtki imalo je 20 milijuna do 30 milijuna; i jedna tvrtka, Offscreen Technologies, imala je više od 72 milijuna preuzimanja.

Naplatne veze operatera rastu također u stalnom porastu, a ukupan broj sada uključuje 121 operatora u 42 zemlje. Naplata operatora poboljšava doživljaj korisnika. Kada potrošači kupuju trgovinske aplikacije i ostale usluge Nokia, svaka kupnja putem fakturiranja operatera naplaćuje se jednostavno na račun mobilnog telefona kojeg je izdao njihov operater.

Izvor: Nokia Developer

Preporučeno
Ostavite Komentar