Glavni » general » Over The Air Ažuriranje firmvera dostupno za Nokia 5800 XM

Over The Air Ažuriranje firmvera dostupno za Nokia 5800 XM

general : Over The Air Ažuriranje firmvera dostupno za Nokia 5800 XM

Vlasnici 5800 XpressMusic-a ovdje u Nigeriji mogu ažurirati firmver svojeg uređaja na najnoviju verziju, 21.0.025. Najbolji dio je taj da ažuriranje sada može biti učinjeno izravno na telefonu. Bye-bye, računala, USB podatkovnih kabela i velika preuzimanja.

Preko ažuriranja softvera za ažuriranje (ažuriranje izvršeno izravno na telefonu) jednostavnije je, brže, lakše i manje problematično od izvođenja s računala. Trebalo je manje od tri minute da se ažurirala firmver na mom 5800 i veličina instalacijske datoteke bila manja od 4 MB. Ako bi se to isto ažuriranje učinilo s računala, bilo bi manje od 40 minuta i veličina datoteke negdje oko 100 MB.

Imajte na umu da, kako biste mogli izvršiti ažuriranje softvera za zrak, najbolje je da imate svog mobilnog operatera paket u paketu s mobilnim internetom.

Kako nadograditi preko zraka
Na početnom zaslonu telefona kliknite tipku za kratki prekidac brojčanika, a zatim birajte * # 0000 # . Telefon prikazuje trenutnu verziju firmvera.

Na tom zaslonu kliknite Opcije i odaberite Provjeri ažuriranja . Telefon će vas upozoriti na novu verziju firmvera, a zatim odabrati preuzimanje.

Kada preuzmete instalacijsku datoteku, odaberite Instaliraj i novi telefon će biti instaliran na vašem telefonu. To je to, jednostavno kao ABC.

Primijetio sam nekoliko izmjena otkako sam instalirao najnoviju verziju firmvera na mojem 5800. Promjene uključuju znatno brži doživljaj pregledavanja na ugrađenom pregledniku, brže pokretanje aplikacija i gumb za bijelu izborniku disanja u razmacima u stanju čekanja (iako ste morat ćete to omogućiti u postavkama osvjetljenja obavijesti).

Također pročitajte: Android One pokrenut je u Gani, Microsoft stječe dvije tvrtke, a ostale vijesti koje smo propustili prošlog tjedna

Za one od vas koji ažuriraju verziju firmvera, javite nam promjene koje primijetite nakon ažuriranja.

Preporučeno
Ostavite Komentar