Glavni » general » Naši mobiteli; Naša ljubav živi

Naši mobiteli; Naša ljubav živi

general : Naši mobiteli;  Naša ljubav živi

Ovaj je članak prvi u novoj kategoriji koju uvodimo. Nazvan "Ljudski interes", ova će kategorija predstavljati priče o tome kako mobilni telefoni utječu na svakodnevni život. To je kategorija koja će oboje obožavatelji za mobilne uređaje i osobe s neobično zanimljivim interesom za mobilne uređaje uživati ​​u čitanju - admin

Nedavno mi je prijatelj, koji je sam po sebi strastveni kupac Blackberry, dobio svoju djevojku Blackberry 9630 Tour. Ideja je bila potaknuti komunikaciju između njih, budući da bi BB Chat sada bio prikladan način komunikacije između njih. Dvojica lovebirds žive u dva različita grada.

Pa, upravo prošli tjedan, moj prijatelj me je obavijestio da je njegova djevojka razmišljala o tome što je kupila BlackBerry. Naravno, zanimao sam zašto. Vidiš, uređaj je kupljen od mene. Je li to bilo pogrešno?

Ne; nije bilo. Moj prijatelj je odgovorio da mu se djevojka žalila da je, otkako je stigla BB, on više nije nazvao onoliko koliko je nekad znao!

Savjetovao sam svom prijatelju da je češće nazove, uz savjet da njegova djevojka jednostavno želi čuti njegov glas. Tako su građene žene. U BB chat poruku nije dostupna vrsta toplote koju ljubavnik želi.

Osobno sam se oženio prije nego što GSM hit Nigerija. Možda se ne bih oženio sa svojom ženom danas, ako se stvari razlikuju. Vidite, jednom mi je rekla nekoliko godina nakon što smo vezali čvorove: " Da sam znao da toliko voliš telefone, ne bih se oženio ." Naravno, od tada sam napravio prilagodbe tako da ona više ne vidi moje telefone kao svoje natjecanje ( nadam se! ).

Također pročitajte: Kako Apple stječe Shazam: što se događa sljedeće?

Naravno, moja telefoni pozitivno pridonose našem odnosu na mnoge druge načine - redovito razgovaramo tijekom radnog vremena, zabavljamo se slikama, dijelimo ljubavnu pjesmu na poticaj trenutka, i tako dalje i tako dalje.

A ti? Koji su dobri, loši i ružni učinci vašeg mobilnog telefona na vaše odnose?

Preporučeno
Ostavite Komentar