Glavni » general » Naš ured u Lagosu sada je otvoren, kaže Innjoo

Naš ured u Lagosu sada je otvoren, kaže Innjoo

general : Naš ured u Lagosu sada je otvoren, kaže Innjoo

Netko prošli tjedan širio je vijest da je ured Innjoo zatvoren. Ured koji se nalazio u Trinity Mallu, navodno je NCC ukinuo Ikeja Lagos zbog pitanja vezanih uz certifikaciju svog nedavnog proizvoda Innjoo Fire.

U priopćenju objavljenom ujutro, Innjoo je priznao da imaju problema s NCC-om i 'strpljivo rješavaju ovaj problem certifikacije' . Oni su također uvjeravali javnost, počevši od 15. srpnja (jučer) da je njihov ured otvoren za poslovanje i da posjećuje pitanja kupaca.

To su riječi Peng Cheng, Innjoo PR Officer:

Nedavno smo uveli pametne telefone i tablete u tržište Nigerije. Nedavno smo pokrenuli Innjoo Fire dok je certifikacija bila još uvijek u primjeni, budući da smo željeli pružiti bolje proizvode našim obožavateljima. To se rijetko dogodilo prije i strpljivo smo rješavali ovo izdanje certifikata. Iskreno cijenimo naše obožavatelje i njihovu podršku prema nama u ovom nastojanju poslovnog razdoblja.

Innjoo je uvijek otvoren za socijalni nadzor i drugačije mišljenje. Naš ured Lagos u Trinity Mallu otvoren je 15. srpnja 2015., a moramo vas obavijestiti da ćemo, kako bismo pružili najbolju uslugu našim partnerima i korisnicima, petak 17. i ponedjeljkom 20. godine, priopćila je Savezna vlada kako se neće primijetiti blagdani od nas kako bismo vam pružili brzu uslugu i bolje vam služili.

Preporučeno
Ostavite Komentar