Glavni » general » Orange Bank Mobile Banking započinje u Francuskoj

Orange Bank Mobile Banking započinje u Francuskoj

general : Orange Bank Mobile Banking započinje u Francuskoj

Francuska multinacionalna telekomunikacijska korporacija, Orange SA, pokrenula je novu 100% -tnu uslugu mobilnog bankarstva u Francuskoj. Nazvan Orange banka, nova usluga omogućuje korisnicima plaćanje putem mobilnog telefona, slanje novca putem SMS-a, provjeru stanja na bankovnom računu i sve više s mobilnog telefona.

Vidjeli smo slične usluge pokrenute na mobilnim mrežama u Keniji, Nigeriji i drugdje. Ovo je prvi put takav servis dostupan u Francuskoj. Orange kaže da je nova usluga dizajnirana za upotrebu na mobilnom telefonu kako bi korisnici mogli obavljati sve operacije s mobilnog telefona. To uključuje otvaranje računa, prijenose i interakciju s korisničkom službom.

Sve bankovne transakcije mogu se izvršiti putem SMS-a ili putem mobilne aplikacije.

Kako se Orange banka dogodila

Orange banka je nastala nakon stjecanja većine udjela u Groupama Banque i naknadnom ponovnom markiranju. Orange Group iskorištava svoje iskustvo u vođenju Orange Money i Orange Cash. Prva tvrtka ima 34 milijuna klijenata u Africi i Bliskom istoku, a Orange Cash ima 500.000 korisnika u Francuskoj.

Naravno, Orange Bank također radi na proizvodima i kreditima osiguranja. Nova će usluga biti pokrenuta iu Španjolskoj i Belgiji.

Preporučeno
Ostavite Komentar