Glavni » general » Oraimo Auto Vent Mount omogućuje navigaciju bez uporabe ruku

Oraimo Auto Vent Mount omogućuje navigaciju bez uporabe ruku

general : Oraimo Auto Vent Mount omogućuje navigaciju bez uporabe ruku

Ako tijekom vožnje trebate koristiti kartografsku navigaciju na telefonu, dobivanje autoprijenosa je dobra ideja za vožnju bez ruku tijekom vožnje. Isprobala sam orijentalnu garnituru Oraimo.

To je jednostavna naprava izrađena od plastike i nema ničega što bi trebalo postaviti kako bi se spremilo. Postoje prednji stezaljke za držanje telefona na mjestu, a tu je i stražnji kvačica s kojom pričvrstite dizalicu za odzračivanje automobila Oraimo na osovinu ventila vašeg automobila.

Da biste ga koristili, jednostavno ga isječite na otvor za zrak na upravljačkoj ploči automobila i stavite ga u telefon. Isprobala sam ga na dva različita modela automobila i to u oba slučaja.

Problemi s ugradnjom Oraimo Auto Vent Mount

Je li automobil odzračiti montirati dati bilo kakve probleme? Da; to je učinio. Zbog položaja gumba za napajanje trenutnog telefona, često se dolazi između kontakta i gumba za napajanje. Rezultat je da zaslon nestane. Naravno, to je problem jer trebam prikazivati ​​aktivnost tijekom korištenja karata.

Također, imao sam malo borbe da pričvrsti točku punjenja USB-C kabela u telefon kada ga držite na mjestu uz pomoć autopraona. To bi moglo imati veze s veličinom kabela oko točke punjenja. Možda će se neki drugi kabeli bolje uklopiti.

Osim tih dvaju izdanja, orijentalni ormarić Oraimo služi svojoj namjeni dobro.

Trošak je na tržištu oko 3 500 NGN.

U slučaju da niste bili svjesni, Oraimo je sestrinska tvrtka TECNO mobile, Infinix Mobile i iTel. Član je Transsion grupe. Brand se usredotočuje na proizvodnju i prodaju mobilnih pribora kao što su Bluetooth slušalice, punjači, elektroenergetske banke, smartwatches, kabeli, auto nosači i selfie palicama.

Također pročitajte: Specifikacije Lenovo S90
Preporučeno
Ostavite Komentar