Опти-жени витамини

Специален витаминно-минерален комплекс, продаван под търговската марка Opti-Women, разработен от Optimum Nutrition, е създаден специално за жени, които редовно спортуват, независимо от конкретната дисциплина и водят здравословен и активен начин на живот. Полезно е при спазване на строги диети, когато калорийният прием рязко намалява, както и по време на загуба на тегло.

Благодарение на балансирания си състав, добавката ви позволява да поддържате страхотна форма. Минералите и витамините, включени в продукта, са безценни за поддържане на здравето, а също така са необходими за изгаряне на мазнини и оптимизиране на мускулната печалба.

Популярността на този витаминен комплекс с високо съдържание на минерали се дължи на факта, че компанията произвежда високоефективен мъжки колега, така че продуктът не се нуждае от допълнителна реклама, но автоматично се счита за висококачествен. Optimum Nutrition има отлична репутация и винаги произвежда качествени добавки.

Витамино-минералните комплекси за жени са доста малко и Opti Wumen напълно отговаря на нуждите на тялото на нежния пол. Това направи добавката истински пробив и направи продукта наистина търсещ.

съдържание

  • 1 Списък на опити жени
  • 2 Как да приемате Opti-Women
  • 3 Какви ползи добавка> 4 отзиви за жени

Състав на Opti-Women

Добавката съдържа:

  • 23 витамини и основни минерали;
  • дневната норма на вещества като цинк и желязо, както и калций в количество от 150 mg;
  • 17 специални компоненти, които се изискват от женското тяло.

Композицията е изцяло съобразена с нуждите на момичетата.

Как да приемате Opti-Women

Комплексът се предлага под формата на капсули, което осигурява лесно преглъщане. Ако следвате препоръките на производителя, трябва да приемате добавката по две капсули на ден във връзка с едно от храненията. Съставките в Opti Wumen са безопасни и естествени. Абсолютно всеки може да вземе лекарството. Няма противопоказания за употребата му.

Каква е ползата от ">

Умствената активност, метаболитните процеси, предаването на нервните импулси, защитните функции на организма са в пряка зависимост от минералите и витамините. Дефицитът им води до негативни последици за умствената и физическата активност, както и до здравословни проблеми.

Само навлизането на тези вещества отвън позволява да се компенсира дефицитът. За съжаление е трудно да се получи достатъчна концентрация на жизненоважни съединения от обикновените храни. Това важи особено за тези, които се занимават със спорт, тъй като поради стрес нуждата от минерали и витамини рязко се увеличава.

Момичетата, участващи във всякакъв вид обучение, трябва да търсят алтернативен източник както на витамини, така и на минерали. В противен случай дефицитът става неизбежен. Можете да комбинирате аптечни лекарства, но е много по-удобно да пиете комплекс, който вече съдържа всичко необходимо.

Експертите по оптимално хранене се ръководиха от това, създавайки добавка специално за жени. Всички пропорции и съотношения са прецизно изчислени и спазвани. Пиейки по две капсули на ден, момичето напълно осигурява на тялото си необходимите ценни вещества.

Отзиви за жени на Opti

Активно тренирани и настроени да отслабнат, момичетата оставят предимно положителни отзиви относно добавката. Както спортистите, така и онези жени, които наблюдават здравето си, обсъждат комплекса. Приемът му улеснява понасянето на стреса, както и повишава производителността.

Най-важният момент е, че Opti-Women не предизвиква отрицателни ефекти от приема, няма противопоказания и странични ефекти. Нямаше оплаквания за лошо здраве от тези, които приемат добавката. Това показва абсолютната безопасност на продукта. Попълването на всички витамини и минерали, необходими на организма, има положителен ефект върху състоянието на зъбите, ноктите, косата.

Единственият недостатък, който има Opti Wumen, е цената. Тя е доста висока. Отрицателните отзиви за добавката са причинени единствено от този факт.