Opti-Men от оптимално хранене

Американският витаминно-минерален комплекс Opti-Men за спортисти е разработен специално за мъже, които се занимават със спорт. Тя е насочена към засилване на собствените защитни функции на организма и увеличаване на показателите за сила и издръжливост. Без минерали и витамини спортистите страдат от лошо представяне в тренировките, което се отразява на благосъстоянието им и забавя постигането на желаните резултати. Комплексът е почти единствено лидер на пазара за спортно хранене. Единственият му конкурент, който може да замени тази добавка, е Animal Pak. Други продукти със съдържание на витамини и минерали не могат да се сравняват с американската добавка.

Високата популярност и качество на комплекса се дължи на факта, че той съдържа минерали, които са основният строителен материал на скелета. Тези съединения са необходими за всеки спортист, тъй като по време на тренировка се „измиват“ от тялото на човека, заедно с потта. Приемът Opti-Men ви позволява да попълвате загубените ценни вещества, както и да подобрите качеството на метаболизма и собствената си защита на тялото.

съдържание

  • 1 Състав на Opti-Men
  • 2 Как да приемате Opti-Men
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива

Състав на Opti-Men

Витаминната и минерална спортна добавка съдържа:

  • Комплекс от 8 аминокиселини (Amino), включително BCAA, аргинин и глутамин, които насърчават растежа и възстановяването на мускулната тъкан.
  • Осем редки сорта водорасли и билки, наречени Вири, които влияят положително на мъжкото либидо.
  • Комплекс от 20 плодови и зеленчукови концентрата, които помагат на тялото да се освободи от свободните отрицателни радикали.
  • Четири ензима (Enzy), които подобряват храносмилателните процеси и усвояването на хранителни вещества, получени с храната.

Наред с тези компоненти, добавката съдържа минерали и витамини, които са в основата на комплекса Opti.

Как да приемате Opti-Men

Балансираният състав на добавката ви позволява да забравите за необходимостта от използване на множество капсули и таблетки. Достатъчно е да приемате по една таблетка Opti-Men три пъти на ден, за да получите необходимия дневен прием на минерали и витамини. Пийте капсула с хранене и след това пийте обилна обилна питейна вода, за да подобрите усвояването на вещества.

Защо комплексът не може да бъде заменен с хранителни или аптечни витамини "> Странични ефекти

В редки случаи мъжът може да изпита непоносимост към отделен компонент от комплекса. Проблемите с храносмилането са още по-рядко срещани. Спазването на дозировката ви позволява да сведете до минимум всякакви негативни последици след прием на балансирана минерална и витаминна добавка.

Отзиви

Почти всички спортисти пишат за високото качество на тази добавка, но професионалните спортисти предупреждават, че не трябва да очаквате много от продукта. Има такива, които смятат, че балансираното хранене е по-важно от различните комплекси. По този начин, ако консумирате много плодове и зеленчуци, необходимостта от приема на добавката просто изчезва. За съжаление само няколко спортисти успяват да се придържат към такава идеална диета.

Недоволството от комплекса често се дължи на факта, че рекламните компании обещават нещо, което по принцип не може да се очаква от тази добавка. Тя ви позволява да подобрите възстановяването, да станете по-издръжливи (подлежат на интензивни и редовни тренировки), но минимално влияе върху увеличаването на мускулната маса и силата. Мускулите не могат да растат много по-бързо поради приема на минерали и витамини, така че не трябва да очаквате това от Opti-Men.