Glavni » general » Mišljenje: Zašto Ntel neće biti Nigerijski podatkovni spasitelj

Mišljenje: Zašto Ntel neće biti Nigerijski podatkovni spasitelj

general : Mišljenje: Zašto Ntel neće biti Nigerijski podatkovni spasitelj

Nada, vjera i vjera su jedna od mnogih stvari koje nas religija uči da zadržimo tijelo i dušu u jednom komadu. U našoj zemlji Nigerija, ove tri stvari su stupovi na koje smo se oslonili u vremenima turbulencije, a mnogi od nas imaju takvo uvjerenje da će stvari za svakog običnog čovjeka zasigurno biti bolje.

Priča o NITEL / Mtelu bila je duga i žao. Iz velikih izgleda prije mnogo godina, tvrtka je loše upravljala i na kraju je prekinuta u ponor. Prošle je godine nova tvrtka NATCOM stekla aktivu NITEL / Mtel te je počela s radom pod imenom Ntel. Ntel se želi zarobiti s 4G LTE mobilnim broadbandom u Nigeriji i kažu da su na rubu komercijalnog pokretanja.

Iz komentara ljudi, kako u stvarnom životu tako iu online forumima, vidim izraze nade, vjere i uvjerenja. Međutim, osjećam se manje oduševljeno ovom drugom dolasku. Kakva će nova stvar točno Ntel dovesti do stola? Na koji način se Ntel očekuje da se razlikuje od obrazaca koje smo vidjeli kod postojećih pružatelja usluga u Nigeriji tijekom godina?

Razmislite o trenutnoj situaciji s kojima se suočavamo u ovoj zemlji. Postoje jasni razlozi zašto mislim da bi ili bi moglo biti još jedno razočaranje.

Prvo, stanje moći u ovoj zemlji je u većini dijelova bezobzirno. Neću reći da je ovo ometalo ostale operatere pokretnih i mrežnih operatera da pružaju svoje usluge, ali to je konzumiralo duboko i u potpunosti odražava cijene i kvalitetu svojih usluga. Pogledajte Smile i Swift - svi davatelji internetskih usluga. Pogledajte njihove tarife. Čak i Spectranet koji su ljudi toliko skriveno zbog svojih jeftinijih paketa nedavno je podigao cijenu. Kakvo čudo će učiniti? Kako mogu očekivati ​​da su njihove tarife jeftinije? Ne vidim da se to događa. Prosječni čovjek tamo još uvijek vjerojatno neće moći priuštiti svoje usluge kad bi konačno pokrenuli.

Također pročitajte: Tarifni planovi Ntel 4G i kompatibilni smartphone uređaji

Nestabilnost, nepouzdanost i nedosljednost glavna su pitanja koja prolaze operateri mreže u Nigeriji. Ako je prošlost bilo što za što, vjerojatno ćemo vidjeti situaciju u kojoj mreža počinje s plamenom brzinom koja se vrti na vrhu. Zatim, nakon nekog vremena, brzine padaju i degeneriraju se na sh * t (Oprostite zbog lošeg engleskog jezika). Mnogi od nas već imaju slična iskustva i to također može biti slučaj za ntel.

Postoji općeniti osjećaj da ntel donosi pomak paradigme kako bi nas oslobodio od tame Interneta koji još uvijek doživljavamo u ovoj zemlji. Najbolje mi je savjetovati da ne računamo piliće prije nego što su izlegli. Odbaci tu nadu ili vjeru koju čekaš za ntel dok ne učine nešto vrijedno pljeskavši. Gledam i pričekam dok se ne očituje u stvarnost. Do tada…..

Preporučeno
Ostavite Komentar