Glavni » general » Opera doseže (još) 100 milijuna korisnika

Opera doseže (još) 100 milijuna korisnika

general : Opera doseže (još) 100 milijuna korisnika

Opera Software se danas zabio u svoj ogromni statistički stroj i utvrdio da je Opera Mini dosegao 100 milijuna mjesečnih korisnika u ožujku i dvije milijarde dnevnih pregleda stranica - novi vrhovi za najkorišteniji mobilni preglednik na svijetu.

"Sweeeet!", Rekao je Lars Boilesen, izvršni direktor, Opera Software.

Držite telefon: nije Opera najavila 100 milijuna mobilnih korisnika prije dva mjeseca? Sigurno su to učinili; iako je taj broj predstavljao kombinirani iznos za mobilne preglednike, Opera Mini i Opera Mobile. Sada, Opera Mini je napredovao naprijed do 100 milijuna korisnika u svoje pravo.

Broj mjesečnih Opera Mini korisnika širom svijeta porastao je za 11 milijuna od veljače 2011. i udvostručio se od 50 milijuna marki obilježenih u veljači 2010. godine.

Opera Miniova dvostruka ožujka, miljama dnevnog pregleda od dvije milijarde dnevno, već udvostručuje milijardu dnevnih pregleda stranica ostvarenih u srpnju 2010.

O operi Mini
Opera Mini mobilni preglednik radi na više od 3000 različitih modela mobilnog telefona, od osnovnih telefona do vrhunskih smartphone uređaja. Jedinstvena tehnologija Opera Mini oblaže web sadržaj do 90 posto prije slanja na telefon, što rezultira bržim učitavanjem stranica i nižim troškovima pregledavanja. Ona dijeli mnoge značajke s Operaovim preglednicima za računala, uključujući kartice pregledavanje, upravitelja zaporki, oznake i brzog biranja. Opera Mini je najpopularniji preglednik na svijetu i dostupan je kao besplatno preuzimanje s m.opera.com.

O operacijskom softveru ASA
Opera Software ASA je redefinirala web pregledavanje za računala, mobilne telefone i ostale umrežene uređaje. Operaova cross-platforma web-preglednik tehnologija je poznat po svojoj uspješnosti, usklađenosti standarda i male veličine, dajući korisnicima brži, sigurniji i dinamičniji online iskustvo. Opera Software ima sjedište u Oslu, Norveška, s uredima širom svijeta. Tvrtka je uvrštena na burzu u Oslu pod oznakom OPERA.

Također pročitajte: Aplikacija za upravljanje mobilnim podacima Triangle izdana na Filipinima
Preporučeno
Ostavite Komentar