Glavni » general » Opera Mobile 8.65 za S60 ne može impresionirati

Opera Mobile 8.65 za S60 ne može impresionirati

general : Opera Mobile 8.65 za S60 ne može impresionirati

Prošlo je dosta vremena otkad sam koristio Opera Mobile za bilo što, ali sjećam se da je iskustvo pregledavanja s verzijom 9.5 na Samsung i780 i i900 bilo lijepo.

Možda zbog toga nisam impresioniran onim što sam vidio od verzije 8.65 za Symbian kada sam jučer isprobala. U svrhu informiranja, Opera Mobile 8.65 je stabilna verzija dostupna za većinu uređaja. Novije verzije steroida, inačica 9.5, trenutno su dostupne samo za mali raspon uređaja, posebno na platformi Windows Mobile (i malo čudo, Pocket Explorer sranje veliko vrijeme!).

U svakom slučaju, Opera Mobile 8.65 me jednostavno podsjeća na dane zalaska mobilnog weba. Praktički se sve oblikovanje izgubi prilikom pregledavanja web stranica na ovom pregledniku - uključujući font i izgled.

Evo nekoliko snimki zaslona:

Usporedba: S lijeve strane, MobiNaija dom na S60 Webu; Desno, na istoj stranici Opera Mobile 8.65


Alireta.com


Nairaland


Nakon prve sesije pregledavanja isključit ću aplikaciju. Po povratku da se s njom igra još, jednostavno je odbio pokrenuti. Ponovna instalacija nije ni pomogla. Sjećam se toga što se isto događa kad sam neko vrijeme pokušao s Opera Mobile 8.65 na drugom S60 uređaju. Nisam siguran što je iza ovog fenomenuma. Bilo tko?

Preporučeno
Ostavite Komentar