Glavni » general » Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, sada van

Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, sada van

general : Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, sada van

Ratovi mobilnih preglednika uključeni su u punoj parnoj s promjenama brojnih programera.

Opera Mobile 10 beta 2 . Opera Mobile nema potrebe za upoznavanje, tako da ćemo samo prekinuti na potjeru. Beta 2 ovog nevjerojatnog preglednika povezana je. To je uglavnom popravci bugova i niz poboljšanja upotrebljivosti. Ne želite ostati na ulozi 1; jeste li.
m.opera.com/mobile. Idi sad!

Bolt, mobilni web preglednik baziran na Javau, sada je na verziji 1.6. Ova verzija nudi brže prikazivanje stranica i upravitelj lozinki, među ostalima. Prijeđite na boltbrowser.com da biste preuzeli kopiju.

Skyfire je oglašen kao najbolji mobilni preglednik na Windows Mobileu u smislu brzine i isporuke sadržaja . Omogućuje vam gledanje bilo kojeg videozapisa, a do sad nismo pronašli niti jedan videozapis ugrađen u web stranicu koju nismo mogli gledati na Skyfireu). Također podržava sve glavne Web 2.0 standarde - Ajax, Javascript i Flash 10.

Pa, Skyfire je postao topliji s verzijom 1.5, omogućujući rad s cijelim zaslonom, glatko pomicanje i najnovije verzije Flasha 10 i Silverlighta, među ostalima.

Skyfire je dostupan samo za Windows Mobile i Nokia telefone. Nabavite besplatnu kopiju na svoj telefon s get.skyfire.com.

Tu je, naš pregled mobilnog preglednika oslobađa se ove sezone.

Preporučeno
Ostavite Komentar