Glavni » general » Opera Mobile 10.1 beta za Android je ovdje

Opera Mobile 10.1 beta za Android je ovdje

general : Opera Mobile 10.1 beta za Android je ovdje

Korisnici Androida sada imaju novi izbor kada su u pitanju preglednici. Opera Software je danas objavio da je Opera Mobile 10.1 beta dostupan na Android Marketu besplatno, pružajući mnogim milijunima Android korisnika bolju izvedbu preglednika i poboljšano korisničko iskustvo.

Poznato je da korisnici Androida cijene brzinu i funkcionalnost. Također su poznati po svojim zahtjevima za novim i poboljšanim softverom za svoje mobilne slušalice, kao i na gotovo emocionalnoj vezi s njihovim telefonima. Sada imaju mogućnost pokretanja Opera Mobilea tvrtke tvrtke koja dijeli svoju strast za boljim preglednikom.

"Android korisnici sada imaju bolji izbor kada se radi o korištenju preglednika na svojim mobilnim uređajima", rekao je Lars Boilesen, izvršni direktor tvrtke Opera Software. "S novim Operaovim preglednikom za Android korisnicima pružamo priliku za pristup webu, koristeći najbolje dostupne alate."

Opera Mobile ima brže učitavanje stranice od ostalih preglednika i vrlo pouzdano pretraživanje, pomicanje i glatko zumiranje. Brzina biranja, druga Operaova inovacija, omogućuje brzi i lak pristup korisničkim omiljenim web stranicama, a upravitelj lozinke sprema korisniku od napornog tipkanja mobilnog telefona. Osim toga, korisnici će doživjeti bolji pregledavanje na sporim ili zagušenim mrežama s operacijskim sustavom Turbo, koji omogućuje do 80% kompresije podataka.

Opera Mobile 10.1 Beta za Android također ima sljedeće značajke:

  • Jednostavno upravljanje karticama s vizualnim karticama
  • Opera Presto renderiranje motora
  • Sinkronizirajte oznake na svim uređajima pomoću programa Opera Link
  • Mogućnost postavljanja kao zadani preglednik
  • Podrška za geolokaciju
  • SVG podrška

preuzimanje datoteka
Preuzmite Opera Mobile izravno na telefon Android bez besplatnog programa Android Market ili na adresi m.opera.com/next. Dodatne informacije potražite na adresi //www.opera.com/mobile/.

Također pročitajte: LonelyCatGames (LCG) Xplorer - titanski Symbian file explorer
Preporučeno
Ostavite Komentar