Glavni » general » Opera Mini uvodi kompresiju videozapisa, brže puferiranje, za korisnike iOS-a

Opera Mini uvodi kompresiju videozapisa, brže puferiranje, za korisnike iOS-a

general : Opera Mini uvodi kompresiju videozapisa, brže puferiranje, za korisnike iOS-a

S visokim troškovima pregledavanja mobitela, a ponekad i lošom mrežnom pokrivenošću, Opera Mini dolazi praktično sa tehnologijom kompresije podataka posebno u zemljama u razvoju poput naše, zbog čega je Opera osobno moj zadani mobilni preglednik. Nedavno je tim iza Opera Mini dodao značajku kompresije videozapisa u svojoj najnovijoj verziji za iOS.

Opera Mini 9 video potiče smanjuje video bufferiranje smanjujući veličinu video podataka na minimum uporabom Rocket Optimizer Enginea tvrtke Skyfire, tvrtke koju su kupili prije otprilike godinu dana. Nedavna istraživanja na internetu pokazala su da se oko 53% mobilnih podataka zalije strujanjem videozapisa koji bi mogli doći do 69% do 2018. godine. Dakle, možemo pretpostaviti da je Opera radio kako bi zadovoljila potrebe takvih korisnika.

Video poticaj možete pristupiti klikom na izbornik "O" na vašem Opera Miniu, ali trebate nadograditi na najnoviju verziju vašeg iOS uređaja. Još nema vijesti za ovu istu značajku na Androidima. Nadam se da će uskoro izaći.

Preuzmite Opera Mini 9 iz App Storea.

Izvor.

Preporučeno
Ostavite Komentar