Glavni » general » Opera Mini nastaje izvorno na Windows Mobile telefonima

Opera Mini nastaje izvorno na Windows Mobile telefonima

general : Opera Mini nastaje izvorno na Windows Mobile telefonima

Jednom davno, Opera Mini je bio strogo java aplikacija. Ali to je bilo tada. Dolaskom Opera Mini 5 Beta za mobilne mobilne uređaje sa sustavom Windows Mobile 5 i 6, Opera Mini je stupio u ligi izvornih preglednika.

Ima iste specifikacije kao i verziju Java. Razlika je u tome što je ova aplikacija u .CAB formatu, izvornom formatu za Windowsphone.

Ovo je priopćenje za tisak koje nam je dostavio brym!

Oslo, Norveška - 4. ožujka 2010
Opera Software danas je pokrenuo nativnu verziju operacijskog sustava Mini 5 beta za mobilne uređaje sa sustavom Windows Mobile 5 i 6.

Integrirajući Opera Mini s platformom Windows Mobile, Opera može isporučiti optimiziranu verziju popularnog Opera Mini preglednika koja dramatično poboljšava performanse i cjelokupno korisničko iskustvo. Iako Opera Mini tradicionalno zahtijeva Java, nova verzija sustava Windows Mobile ne, što znači da će Opera Mini raditi na bilo kojem Windows Mobile telefonu.

Opera Mini 5 beta za Windows Mobile uključuje istu bogatu značajku kao Java verziju. Poznate značajke, uključujući kartice pregledavanja, upravitelja zaporki, oznaka i brzog biranja, ugrađene su kako bi pružile praktičnost dok su u pokretu.

Jedna od glavnih prednosti Opera Mini je taj da obnavlja podatkovni promet do 90 posto, što rezultira značajno poboljšanim učitavanjem stranica i brzinom. To rezultira dramatično smanjenim opterećenjem podataka, što može prevesti na niže troškove pregledavanja kada se radi o planu plati po MB ili kada je riječ o skupom roamingu.

"Windows Mobile zaslužuje mobilni preglednik koji izgleda bolje, bolje rješava i donosi bolje od zadanog preglednika", izjavio je Dag Olav Norem, potpredsjednik proizvoda, Opera Software. "Iako Opera ima 50 milijuna zadovoljnih korisnika Opera Mini, uvijek tražimo načine kako poboljšati naš preglednik za svakog korisnika mobilnog telefona. Sada nam je drago ponuditi najpopularniji mobilni web preglednik na svijetu kao izvorni Windows Mobile aplikacija. "

Svi ostali mogu imati pogled na nadolazeću Windowsphone 7 seriju, ali Opera je malo promijenila plimu i učinila starim verzijama 5 i 6 atraktivnijom. Čak i mi smo željni da imamo Windowsphone koji leži negdje, tako da možemo dati ovo vrtnju. Oh, dobro ....

Također pročitajte: Reddit konačno pokreće službene aplikacije na iOS i Androidu

Ako još uvijek imate Windowsphone, evo kako ćete dobiti ovu ljepotu na telefonu:

Preuzmite na računalu: www.opera.com/mini/download/pc/

Preuzmite na svoj mobilni telefon: m.opera.com/next/

Izvori: GSM Arena i Opera Press Release

Preporučeno
Ostavite Komentar