Glavni » general » Opera pokreće Opera Mobile Store, dostupan u više od 200 zemalja

Opera pokreće Opera Mobile Store, dostupan u više od 200 zemalja

general : Opera pokreće Opera Mobile Store, dostupan u više od 200 zemalja

Opera objavljuje Opera Mobile Store, dostupan u preko 200 zemalja Oslo, Norveška - 8. ožujka 2011. Opera Software, vodeći pružatelj mobilnih preglednika širom svijeta, danas je objavio da Opera Mobile Store je sada otvoren i dostupan na mobilestore.opera. com. Ovaj je dućan istaknuta veza brzog biranja u preglednicima Opera Mini i Opera Mobile, čime je prodajni salon odmah dostupan za više od 100 milijuna ljudi koji koriste mobilni telefon pomoću preglednika Opera.

Opera Mobile Store je izgrađen i isporučen kroz strateško partnerstvo s Appia, vodećim ponuđačem tehnologije otvorenog tržišta aplikacija. Opera Mobile Store nudi besplatno i plaćene aplikacije za gotovo sve mobilne platforme i uređaje. Opera Mobile Store dostupan je korisnicima Opera i korisnicima drugih mobilnih preglednika, na svim popularnim mobilnim telefonskim platformama u više od 200 zemalja.

Opera Mobile Store koristi Appiaovu trgovinsku tehnologiju i koristi širok katalog aplikacija za telefone s operacijskim sustavima Java, Symbian, BlackBerry i Android. Iskustvo iz priče prilagođeno je telefonu svakog korisnika, pružajući prilagođeni katalog koji se temelji na operativnom sustavu telefona, lokalnom jeziku i valuti.

"Pokretanje Opera Mobile Storea podržava Operaovu jezgru uvjerenja u otvoreni, cross-platforman mobilni internetski doživljaj pružajući korisnicima Opera s integriranim prodajnim mjestom mobilnih aplikacija", izjavio je Mahi de Silva, EVP, Consumer Mobile i Opera Software. "Naše partnerstvo s Appia svim korisnicima Opera Mobilea i Opera Minija omogućuje jednostavan pristup širokom rasponu velikih sadržaja, na bilo kojem uređaju, diljem svijeta."

Također pročitajte: Prvi dojmovi - Traffix (Beta): Crowd-sourced prometa aplikacija za Lagosians

Kako bi podržao Opera Mobile Store, Opera Software je također pokrenuo Opera Publisher Portal, pružajući programerima jednostavan način da svoje aplikacije dobiju na Opera Mobile Store i ispred milijuna korisnika Opera svakog mjeseca. Opera Mobile Store privukao je više od 15 milijuna korisnika u veljači, od 200 zemalja, ostvarivši više od 700.000 preuzimanja dnevno. Ovi mjerni podaci uspostavljaju Opera Mobile Store kao top 10 mobilnih aplikacija diljem svijeta. "Opera Mobile Store predstavlja izvanrednu priliku za razvojne programere mobilnih aplikacija za distribuciju lokaliziranog sadržaja putem jednog, dalekosežnog tržišta", rekao je Jud Bowman, izvršni direktor tvrtke Appia. "Appia oduševljava partnera s Operaom kako bi isporučila nevjerojatan prizor aplikacija Opera korisnicima i šire."

O aplikaciji
Appia je najveći svjetski otvoreni trgovački centar aplikacija i platforma za prepoznavanje bijelih oznaka, podržavajući sve operativne sustave i slušalice. Danas Appia ovlašćuje prodajne salone za aplikacije za više od 40 partnera koji dostižu više od 200 milijuna pretplatnika na mobilne telefone u 200 zemalja i broje. Kupci uključuju četiri vodećih svjetskih proizvođača mobilnih telefona, tri od četiri najbolja mobilna operatora u SAD-u i tri od prvih deset mobilnih operatera diljem svijeta uključujući Samsung, Opera, T-Mobile, AT & T i Verizon Wireless. Program za razvoj aplikacija Appia pruža partnerima spreman za pokretanje kataloga od preko 140.000 besplatnih i besplatnih aplikacija s više od 30.000 globalnih aplikacijskih programera. Appia ima sjedište u Durhamu, NC s uredima u Dallasu, TX i Münchenu, Njemačka. Za više informacija posjetite www.appia.com ili slijedite @Appia.

Također pročitajte: Infinix Zero X506 specifikacije

O operacijskom softveru ASA
Opera Software ASA je redefinirala web pregledavanje za računala, mobilne telefone i ostale umrežene uređaje. Operaova cross-platforma web-preglednik tehnologija je poznat po svojoj uspješnosti, usklađenosti standarda i male veličine, dajući korisnicima brži, sigurniji i dinamičniji online iskustvo. Opera Software ima sjedište u Oslu, Norveška, s uredima širom svijeta. Tvrtka je uvrštena na burzu u Oslu pod simbolom tickera OPERA. Saznajte više o operi na //www.opera.com/.

Preporučeno
Ostavite Komentar