Glavni » general » Opera Dragonfly sada je odrastao

Opera Dragonfly sada je odrastao

general : Opera Dragonfly sada je odrastao


Opera Dragonfly, Operaov alat za razvojne programere, danas čini svoj puni debi. Sada zreli nakon šest tjedana beta, novi Opera Dragonfly pojavljuje s zbirkom alata kako bi web dizajn i razvoj brže, pametnije i lakše.

Tri razloga zbog kojih biste trebali razmotriti Opera Dragonfly u arsenalu vašeg web razvoja:

1. Alati za dizajnere

Naš časnik za tehnologiju izradio je Cascading Style Sheets (CSS), tako da znate da volimo dizajnere. Opera Dragonfly ima cijeli niz alata koji pomažu dizajnerima da postanu još slavniji web. Napredni alati za bojenje boje omogućuju precizno usklađivanje boja, a nakon odabira tih boja možete ih spremiti u paletu za kasniju upotrebu. Možete ispitivati ​​promjene fonta i stila uživo, pa čak i ispraviti Skalabilnu Vector Graphics (SVG).

2. Idete na mobitel

Ako ste ozbiljni u razvoju mobilnog weba, Opera Dragonfly vam daje niz alata koji olakšavaju razvoj mobilnog telefona. Ako želite ispraviti web-lokaciju na mobilnom uređaju, samo uključite udaljeno uklanjanje pogrešaka. Opera Dragonfly će se spojiti na Opera Mobile i omogućiti vam ispravljanje izravno na uređaju. Ali zašto se tamo zaustaviti? Možete čak i hakirati web-lokaciju na računalima, televizorima ili računalima kolega s značajkom udaljenog uklanjanja pogrešaka. Opera Dragonfly može maskirati i kao ostali preglednici kako bi se osigurala kompatibilnost mobilne platforme.

3. Uvijek ažurirani

Opera Dragonfly je ono što mi zovemo hibridna web aplikacija. Što to znači? To znači da nikada nećete morati ažurirati, jer je najnovija inačica uvijek povučena s weba. I uvijek će biti kompatibilan s verzijom operacije koju upotrebljavate.

Također pročitajte: Brze činjenice o Bitfluxu, dobitniku aukcije 2, 3 GHz spektra

Naravno, Opera Dragonfly ima sve ostalo što očekujete u najsuvremenijem alatu, uključujući:

- DOM inspektor: Naš vlastiti priručnik za Opera Dragonfly najbolje kaže: "DOM inspektor je poput View Source na steroidima." Istražite dokument i uredite ga uživo, točno pred vašim očima.

- JavaScript debugger: Samo jedna pogrešna linija i vaša majstorska skripta je u ruševinama. Dakle, olakšavamo proći vaš kôd s uvjetnim prekidima, pregledom dubokog vlasništva i satovima da čak i najsloženiji JavaScript pretvorimo u stvar ljepote.

- Pregledajte učitavanje, resurse i pohranu mreže: Opera Dragonfly zaroni u probavne stranice vaše web stranice kako bi vam pokazao kako se stavke učitavaju, kako funkcioniraju kolačići i HTML5 web-pohrana te kako resursi utječu na performanse web mjesta i kompatibilnost.

"Razvijatelji svijeta, ujedinite se! Nemate ništa za uštedu, ali svoje vrijeme, frustracije i vjerojatno neku kosu ", rekao je David Storey, glavni web opener i voditelj proizvoda za Opera Dragonfly. "Opera Dragonfly je profinjeniji, ljepši i strašniji od naših ranijih izdanja. Ali nemojte uzeti našu riječ za to. Pokušajte sami i vidjeti je li vaš dan samo malo bolji. "

Kako mogu dobiti Opera Dragonfly?
Ako imate preglednik Opera, samo kliknite desnom tipkom miša na bilo koju stranicu i odaberite "Inspect Element". To je to. Ako nemate preglednik Opera, to je besplatno preuzimanje od //www.opera.com/.

Resursi
* Opera Dragonfly priručnik: //www.opera.com/dragonfly/documentation/
* Opera Dragonfly blog: //my.opera.com/dragonfly/blog/
* Opera Dragonfly video: //www.youtube.com/watch?v=BeTzJ-HGLo4

O operacijskom softveru ASA
Opera Software ASA je redefinirala web pregledavanje za računala, mobilne telefone i ostale umrežene uređaje. Operaova cross-platforma web-preglednik tehnologija je poznat po svojoj uspješnosti, usklađenosti standarda i male veličine, dajući korisnicima brži, sigurniji i dinamičniji online iskustvo. Opera Software ima sjedište u Oslu, Norveška, s uredima širom svijeta. Tvrtka je uvrštena na burzu u Oslu pod simbolom tickera OPERA. Saznajte više o operi na //www.opera.com/.

Također pročitajte: Etisalat Nigerija pogoduje 3, 5 milijuna pretplatnika
Preporučeno
Ostavite Komentar