Glavni » general » ONN Global Adaptor rješava putničke potrebe snage

ONN Global Adaptor rješava putničke potrebe snage

general : ONN Global Adaptor rješava putničke potrebe snage

Sjećam se da sam stigao u Abidjan, ekonomski glavni grad Côte D'Ivoire, na putovanje i otkrio da neću naplatiti svoj smartphone i laptop. Ne; nije bilo da električna energija nije dostupna. Bilo je. Problem je bio da su zidni utični utori bili različiti od onoga što mi podržavaju utičnice. Isto se dogodilo i na putu u Sjedinjene Države. Jednostavno rečeno, bio sam nasukan. Nisam mogao napuniti svoje uređaje. Bio je ONN Global Adaptor koji mi je spasio vrat.

ONN Global Adapter je jedini adapter za napajanje ikada potreban. To je utikači i utičnice za svaku vrstu zidne utičnice i napajanja na svijetu. Postoje uvlačivi utikači za SAD, Kinu, Veliku Britaniju, Australiju i Europu - što prilično obuhvaća sve.

Adapter također ima dva USB priključka i izlaznu utičnicu koja vam omogućuje priključivanje varijacija 3-pinski i 2-pinski utikači za vaše telefone, tablete, prijenosna računala i još mnogo toga. Također, ONN adapter podržava izlazne napone od 120V i 240V. To je vrlo svestran gadget.

Nemojte otići bez kuće

ONN adapter košta oko 25 dolara (trenutno oko 9.000). Bolje vam je da ga imate u svojoj torbici prije nego što krenete na put, tako da možete naručiti jedan od brojnih online trgovina. Ako želite riskirati, možete pričekati da ga uhvatite u trgovini elektronike u svom odredištu.

Ipak, ići ćete, nakon što postanete globalni prilagodnik napajanja ove vrste, shvatit ćete da je to bitan alat za svaku globusu.

Također pročitajte: Sada kada Google posjeduje QuickOffice

PS : Možda biste zainteresirani za ove sigurnosne savjete za vaš smartphone tijekom putovanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar