Glavni » general » Jedini dva internetska planiranja podataka koji vam trebaju u Lagosu

Jedini dva internetska planiranja podataka koji vam trebaju u Lagosu

general : Jedini dva internetska planiranja podataka koji vam trebaju u Lagosu

Ako boravite u gradu Lagosu, znate kako je internetska mreža stvarna. Znate kako ste se morali skočiti i prebacivati ​​s jednog davatelja usluga na drugu ovisno o tome je li kiša ili suha sezona. Ponekad imate četiri (4) aktivna podatkovna plana, tako da imate rezervnu i rezervnu kopiju. Pa, nešto takvo.

Imam dobre vijesti za prosječnog korisnika (nadam se da ste primijetili tekst podebljanim): trebate samo dva (2) internetska planova podataka za sve vaše internetske potrebe. Bez obzira na vašu potrebu, zadržavajući kombinaciju ova dva znači da ste pokriveni. Ostani sa mnom.

Visafone BIS
Visafone BlackBerry Internet Service košta samo N1, 000 mjesečno, ali vam daje 10 TB podataka za korištenje kao što želite za 30 dana. Pošten, čestit. Pretraživati. Mediji za streaming. Preuzimanje datoteka. Ažuriranje. Razgovor. Što god. Sve je tvoje. Predivna stvar je da možete dijeliti vezu putem Wireless Hotspot ili Bluetooth veze.

Nedostatak je to što nije baš brzo. Ali čak i YouTube radi (ponekad s puferiranjem). Nabavite Visafone BIS za svoje ne-kritične internetske zadaće i zaboravite na skupe internet. Ako ste student ili mladi radnik na proračunu, Visafone BIS je odgovor.

Imam dvoje mladih. Oboje imaju pametne telefone. Znaš kako djeca sve skidaju. Visafone BIS me spasio od bankrota i sramote. Sada, oni mogu slobodno preuzeti onoliko igara, glazbenih zapisa i videozapisa koliko žele. Između njih, gospođa Mo i moje skromno ja, podaci od 10 TB Visafone BIS nikad nisu bili završeni. Oni su sretni (zapravo, postao sam najbolji otac na svijetu). Moj džep je sretan. Svatko je sretan.

Također pročitajte: Mobilni internet u Nigeriji je sporiji nego u Gani, 6 ostalih

Osmijeh 4G
Sada, ako ponekad imate potrebu za mnogo bržim internetom, davatelj usluga za prihvaćanje je Smile 4G. Dostupna je u Lagosu, Ibadanu, Abuji i Port Harcourtu za sada, ali Smile kažu kako će zemlji pokriti do kraja prosinca 2015. Sada, osmijeh je brz. Plamen brzo. To je najbrža bežična internetska usluga u Nigeriji koju sam doživio. Ali to je također relativno skupo. Dakle, rezervirajte je za kada morate obavljati teške zadatke vezane uz posao. Postoji trik za Smile 4G.

Pretplatite se na plan 10GB (N9, 000) u početku, a nakon što ste ga iscrpili, možete ga koristiti kao pay-as-you-uporabu po stopi od 1 GB za N900. To znači da naknadno možete nadoknaditi svoju liniju s manjim iznosima novca kako vam je potrebna i zadržati pregledavanje po niskoj stopi. Dakle, kao primjer, možete proračunati N3, 000 mjesečno za podatke o osmijehu. To je sjajno.

Sada, moj Smile 4G internet može biti aktivan i trenutačno raspoređen za vrijeme onih trenutaka u kojima trebam brza interneta. Trebam li više podataka, to je samo vrh gore.

Zaključci
Ako nemate nijedan kritički posao u misiji i ne trebate super brzinski internet, a ako ste na proračunu, Visafone BIS je ono što vam treba. Ako želite zadržati dvije veze i imati sposobnost podizanja teških stvari, dodajte mu pretplatu na Smile 4G. Ali između ta dva, pokriveni ste.

Preporučeno
Ostavite Komentar