Glavni » opće recenzije » OnePlus 10.000mAh power bank review: cjelodnevna snaga u stilu

OnePlus 10.000mAh power bank review: cjelodnevna snaga u stilu

opće recenzije : OnePlus 10.000mAh power bank review: cjelodnevna snaga u stilu

The OnePlus power bank su sve nijanse strašan. Izgradnja je čvrsta, dizajn je slatki i omotava zid. Sa kapacitetom od 10.000 mAh, obećava da će cijeli vaš gadget napuniti cijeli dan. Ovaj model je Silky White i osjeća se vrlo udobno u ruci. Ovo je moj pregled OnePlus 10, 000mAh power bank.

Prvo. Ova banka nema ni tipke. Uključite telefon i upravo se počinje puniti. Ne postoji ništa što bi to moglo pobijediti. Na vrhu uređaja nalaze se dva USB priključka, tako da možete istodobno priključiti dva telefona. Tu je i mikro-USB priključak između njih za punjenje OnePlus sebe.

Desno su četiri LED svjetla za označavanje napunjenosti. Svijetle i trepere kada se puni sam uređaj ili kada su telefoni priključeni i napunjeni. Kada se na njemu ne priključi nijedan gadget i morate provjeriti trenutačnu razinu snage, samo ga pokupite i protresite. LED indikatori će zasvijetliti. Četiri svjetla označavaju punu napunjenost. nitko ne znači da je prazan.

Ulaz je 5V / 2AMP i izlaz na svakom USB priključku je isti. Prvi put kada smo priključili banku Power Bank na naplatu, trebalo mu je gotovo pet (5) sati da se napuni punu naplatu. Pa, to je uređaj kapaciteta od 10.000 mAh.

Izlaz je također 5V / 2A, koji je u suštini u paru s Quick Cararge 1.0. Kako to držati držanje mene goriva gore cijeli dan?

Znaš kako nikada ne isključujemo naše telefone kad ih napunimo? To znači da je teško reći da 10.000 mAh banke moći napuniti vaš 3.000 mAh smartphone barem tri puta. Sve dok telefon radi i koristi, to nije moguće. Ali postoje dani kad sam teško stavio Nexus 6 (dobio je 3.200 mAh baterija), a ja sam uspio nadoknaditi potpuno dva puta i malo više prije nego što se baterija ispraznila. Nexus je zaključan na 3G i stalno se koristi sve to.

Također pročitajte: Kako uštedjeti životni vijek baterije na uređaju sa sustavom Windows 10?

Imajte na umu da, ako istodobno napunite dva telefona, izlaz padne na 1AMP po ulasku i tako će se punjenje sporije. OnePlus power bank je gladak, prenosiv i moćan. Ona će voditi brigu o vašim najzahtjevnijim potrebama energije. Trošak je N.5500. Da biste dobili tvoje, nazovite Habeeb na +2347088535479 ili 08057845440.

Preporučeno
Ostavite Komentar