Glavni » general » Jedna korisna značajka koju trebam od WhatsApp-a (i BBM-a)

Jedna korisna značajka koju trebam od WhatsApp-a (i BBM-a)

general : Jedna korisna značajka koju trebam od WhatsApp-a (i BBM-a)

Izgleda da je minica podmetnuta otkako je WhatsApp uveo oznake "čitanja" u obliku BBM-a. Sve je zabavno za mene. Stvarno imam ozbiljnijih problema za rješavanje. Poput neželjenih poruka.

Imam nekoliko kontakata koji redovito šalju emisije dnevno, iako im nemam potrebe. Ali znate kako je život jedva crno ili bijelo. Netko bi me zamolio da samo blokem one kontakte. Nije to izravno. Želim (možda čak i trebam) da zadržim kontakte, ali volio bih opciju da ne primimo njihove emisije. Isprva, bila je to samo jedna emitirana poruka dnevno od svake od njih. Omotala sam glavu oko toga da živi s tim.

U zadnjih nekoliko dana, međutim, primijetio sam da svaki od tih kontakata sada šalje do tri emisije dnevno. Nisam siguran što ih je ohrabrilo da to učine, ali hej ... Ono što stvarno želim od WhatsApp 9 i BBM-a) je mogućnost blokiranja emisija iz pojedinačnih kontakata. Bilo bi lijepo imati još jednu mogućnost blokiranja svih emisija iz svih kontakata. Je li to tako teško? To je moj život. Dajte mi mogućnosti da odredim tko me ili tko me zavarava.

To bi bilo stvarno, doista korisno obilježje, u usporedbi s oznakama "pročitane poruke". Molim.

PS : Usput, volim oznake "pročitati". To je jedna od stvari koje volim o BBM-u. Kakav je uzbuđen? Ljudi ne žele da njihovi kontakti znaju kada su pročitali njihove WhatsApp poruke? Duh.

Preporučeno
Ostavite Komentar