Glavni » general » Jedan glavni nedostatak isplate

Jedan glavni nedostatak isplate

general : Jedan glavni nedostatak isplate

Plaćanje na isporuku bilo je uglavnom dobrodošlo u Nigeriji mnogo mjeseci, jer je ponudilo mnoge osjećaje sigurnosti prilikom naručivanja robe na mreži ili preko telefona. Niste morali dijeliti s vašim novcem sve dok niste vidjeli i pregledali robu u udobnosti svog doma ili ureda.

Prije dva dana došla sam kući da vidim odbačeni UPS paket koji čeka moj mlađi brat. Očigledno kada je UPS stigao kući kupca kako bi isporučio, odjednom je odlučila da više nije zainteresirana za kupnju proizvoda.
Na kraju, moj mali brat nije donio novac, već je izgubio neke jer je morao platiti UPS za svoje usluge.

Veliki nedostatak plaćanja isporuke

Ovo je veliki, veliki nedostatak poslovnog modela Pay on Delivery i ja čvrsto osjećam da je vrijeme da trgovci mijenjaju uvjete na nešto poput isplate isporuke unaprijed i ostatka plaćanja prilikom isporuke . Na taj način, većina kupaca bi bila predana bez obzira na kupnju koju čine i barem trgovac neće pretrpjeti gubitak u slučaju da kupac odjednom promijeni srce / okus.

Osobno, prilikom narudžbe mog Dell Inspiron, morala sam se obvezati na to plaćanjem da ga isporučim iz prodajnog ureda Abuja u njihov ured u Lagosu prije nego što je proslijedio meni. S tim se apsolutno nipošto nisam osjećala i bila je to lagana transakcija.

Preko trgovaca u kući. Je li način plaćanja putem isporuke transakcija radi bez vašeg hitches za vas ili ne? Zvuči u odjeljku komentara u nastavku.

Također pročitajte: ECONET-ova truda u Nigeriji: Strive Masiyiwa se otvara
Preporučeno
Ostavite Komentar