Glavni » general » Jednu nogu! Pozdravite cipelu selfie

Jednu nogu! Pozdravite cipelu selfie

general : Jednu nogu!  Pozdravite cipelu selfie

Kad sam jučer vidjela video selfie cipele, sjedio sam tamo u stanju šoka. Očigledno, netko misli da mi nisu bili dovoljno traumatizirani sa samohodnim štapićima i da smo uzeli selfie poludrag na višu razinu: pozdravite selfie cipelicu.

To je cipela koja vam omogućuje da se držite u smartphone, tako da možete podići nogu, Jackie Chan stil, i uzeti selfie. Pa ja nikad.

Ipak ima prednosti: vaše su ruke slobodne, tako da možete uzeti mnogo obožavatelja, stvarajući znakove koji će vašim rukama uhvatiti vašu fancyju. Jesam li rekao "prednosti"? To je jedina prednost koju mogu vidjeti. Nešto mi govori da će cipele biti neugodnije od konvencionalnih cipela. Vidiš koliko je dugo (i ravno na prednjoj strani) to? Ali što je malo dodatnih neugodnosti kako biste mogli uzeti najzanimljivije selfies na svijetu?

Ako imate bedra koji težu jednu funtu, ne vidim kako ćete ovo koristiti, budući da vam je potrebna noga u zraku. Oprostite! To se nije dogodilo. Ipak, dobijete sliku. Možda ćete morati ući u program vježbanja i dobiti monter ako planirate koristiti selfie cipelicu.

Preporučeno
Ostavite Komentar