Glavni » general » Jednog dana, mogli bismo saznati da smo Foxconn-ed

Jednog dana, mogli bismo saznati da smo Foxconn-ed

general : Jednog dana, mogli bismo saznati da smo Foxconn-ed

Foxconn ne smije biti na vašem umu ili na vašim usnama svaki dan. Ali vjerojatno dodirnete i koristite nešto što svakodnevno stvaraju.

Foxconn čini iPhones i druge uređaje za Apple. Kupili su tvrtku Microsoft za značajku telefona i sada napravili nove Android telefone tvrtke Nokia za HMD Global. Novi uređaji BlackBerry previše. Kineski je div nedavno kupio Sharp. A sada oni posjeduju Belkin, tvrtku iza Linksys usmjerivača. IT ljudi u većim tvrtkama vjerojatno će znati više o Belkinu i Lynksisu nego prosječnoj osobi.

Jedno je ipak jasno; Foxconn je napravio strateške poteze i jednoga dana bismo se probudili da bismo saznali da smo svi bili Foxconn-ed.

I to ne mislim na loš način. Samo mislim da bi jednog dana moglo zaspati da je Foxconn postao korporacija koja vlada svijetom. Od 2012, tvornice Foxconn proizvedene su oko 40% ukupne potrošačke elektronike prodaje u svijetu, a oni su svjetski neosporni najveći proizvođač elektronike.

Bez obzira na način na koji to gledate, Foxconn podsjeća na jednog od onih moćnih kuma koji rade iza scene kako bi se stvari dogodile za mnoge ljude.

Preporučeno
Ostavite Komentar