Glavni » general » Olamide - Moj LG Optimus E405 osjeća vrućinu

Olamide - Moj LG Optimus E405 osjeća vrućinu

general : Olamide - Moj LG Optimus E405 osjeća vrućinu

Prije otprilike mjesec dana, zbog osobnih razloga, odlučila sam prestati upotrebljavati svoj BlackBerry i umjesto toga ići s Androidom (kao namjeravajući Androidov geek). Naposljetku sam, vjerujući da će mi LG Optimus E405 moći poslužiti me dok ne dobijem snažniji Android uređaj. To u određenoj mjeri, ali ne bez nekih ograničenja.

Prvo izdanje je memorijski prostor. Optimus E405 ima RAM veličine 384 MB i 1 GB interne memorije. Kao ljubitelj aplikacija lako sam prekoračio ugrađeni prostor pa stoga ne mogu preuzeti i instalirati onoliko aplikacija koliko želim. Trenutno moram deinstalirati jednu ili drugu aplikaciju da biste mogli instalirati drugu aplikaciju.

OS Android također zaostaje, a često i kada se prikazuju brojne aplikacije, pozadinske aplikacije se uglavnom zatvaraju. Ponekad stvari postaju tako loše da moram zatvoriti telefon ili izbjeći izvođenje određenih aplikacija za stabilizaciju telefona.

Moj najveći izazov je veličina zaslona. 3, 2-inčni zaslon je veliki problem za mene. Upotreba takvog malog zaslona usporava prilikom pisanja i poboljšava moju pogrešku dok pokušavam brzo upisivati.

U svemu mislim da proračunski Android telefoni nisu napravljeni za avanturističke i nadolazeće geekove poput mene. Vratit ću se ovdje da svjedočim sljedećeg mjeseca kada na kraju stigne moj veliki Android uređaj. Koji uređaj mislite da jest?

Preporučeno
Ostavite Komentar