Glavni » general » Olamide slavi NEA "Album godine" Nagrada s Etisalatom Nigerija

Olamide slavi NEA "Album godine" Nagrada s Etisalatom Nigerija

general : Olamide slavi NEA "Album godine" Nagrada s Etisalatom Nigerija

Na nedavno završenom izdanju Nigerian Entertainment Awards u New Yorku, jedan od najvećih repera u Nigeriji i veleposlanik Etisalatove marke Olamide, osvojio je nagradu za album godine za svoj album Baddest Guy Ever Liveth .

Reper je nedavno posjetio ured Etisalat na otoku Victoria kako bi proslavio nagradu s njima. Primio ga je Enitan Denloye, direktor, robne marke i komunikacije; Oluwole Rawa, direktor, Segment potrošača i Adia Sowho, voditeljica, Digital Media.

Pogledajte slike ispod iz posjete:


Iznad: direktor, marke i komunikacije; Enitan Denloye; Olamide; Voditeljica, Digital Media, Adia Sowho; Ravnatelj, Segment potrošača, Oluwole Rawa.


Iznad: olamide s osobljem Etisalat Nigerije.


Iznad: Voditelj, događaji i sponzorstva, Etisalat Nigerija, Modupe Thani s Olamideom.

Etisalat je nedavno predstavio posebnu uslugu video zvona nazvanu "Vringo", koja pretplatnicima omogućuje prilagodbu melodije pozivatelja zamjenom videozapisa po vlastitom izboru, od glazbe, filma i komedije do nogometa i drugih sportova.

Da biste dobili svoj najnoviji videozapis "Story for the gods" kao svoju video zvuk, jednostavno preuzmite Vringo iz trgovine Android Play i potražite videozapis; Da biste je dobili kao povratni poziv, tekst 50296 do 251 iz linije Etisalat.

Preporučeno
Ostavite Komentar