Glavni » general » Službeni OS 7.1.0.284 Za Blackberry 9900 je ovdje uživo

Službeni OS 7.1.0.284 Za Blackberry 9900 je ovdje uživo

general : Službeni OS 7.1.0.284 Za Blackberry 9900 je ovdje uživo

Jučer ujutro, u grupi Mobility Blog, probudila sam se vijesti da su službeni OS 7.1 ažuriranja sada dostupna za Blackberry 9900 i 9810.

Preuzeto sam datoteku za ažuriranje 9900 izravno na samom uređaju za nekoliko minuta na 3G službi tvrtke Etisalat. Veličina datoteke je 273 MB. Večeras, konačno sam obavio ažuriranje i trenutno testiranje stvari.

RIM kaže da OS 7.1 donosi sljedeće tablice:

Mobile Hotspot: pretvorite svoj BlackBerry 7.1 OS u Wi-Fi® usmjerivač bilo gdje, bilo kada! Novi operativni sustav neprimjetno omogućuje pristup internetu do pet Wi-Fi uređaja, uključujući prijenosna računala i tablete.

Univerzalno pretraživanje: za ovo novo izdanje htjeli smo se usredotočiti na inteligenciju našeg sustava i naših aplikacija - drugim riječima, htjeli smo stvoriti intuitivno iskustvo koje razmišlja za vas. Na primjer, Universal Search sada ima novu značajku automatskog predlaganja koja inteligentno filtrira rezultate pretraživanja Binga kako bi vam ponudila niz relevantnih web stranica na temelju vaših pojmova za pretraživanje.

BlackBerry® Tag: Podijelite kontakte, medije i datoteke i pozovite prijatelje na BlackBerry® Messenger (BBM) jednostavnim dodirom. BlackBerry Tag otključava mogućnosti približne komunikaciji (NFC) za svakodnevnu upotrebu i čini dijeljenje puno brže i puno osobnije.

Pozivanje Wi-Fi®-a (ako je dostupno): S uređajem BlackBerry 7.1, moći ćete upućivati ​​Wi-Fi pozive koristeći Wi-Fi poziv vašeg mobilnog operatera (aka UMA-lite ili GAN-lite). Wi-Fi poziv omogućuje vam spremanje minuta minuta razgovora i upućivanje telefonskih poziva putem bilo koje Wi-Fi mreže. Nisu svi prijevoznici ponudili takvu uslugu pa provjerite dostupnost svog prijevoznika.

Također pročitajte: ZTE za izgradnju Airtel Nigerije 4G LTE mreže

FM radio: Ažuriranje BlackBerry 7.1 OS pustiti će BlackBerry® Curve ™ 9360 i 9380 korisnike smartphonea uživati ​​u FM radiju. Modeli krivulje uključuju ugrađeni FM radio tako da možete ugoditi lokalnim FM radio stanicama. Jednostavno uključite slušalicu kako biste pojačali prijem (djeluje kao antena). Osim toga, nije potrebna upotreba podataka ili podatkovni plan!

BlackBerry® Maps: Kada pokrenete nove BlackBerry Karte, moći ćete otkriti posebne ponude, kupone i popuste od obližnjih dobavljača - i naravno, možete odmah stupiti u vezu pozivom na posao, pronalažite najbolju rutu za dolazak, ili grabbing kuponskog koda.

Iznenadite s mobilnom žarištem!

Imam oko 5GB lijevo od planova paketa iz Etisalata koji koristim na 9900, i doista mi moram iskoristiti. Prije toga, SIM je bio u uređaju mifi. U svakom slučaju, otpustila sam poziciju Hotspot i dobila je valjanje. Primijetim da je sučelje malo drugačije od onoga što sam vidio ranije na 9810. Ali to nije bilo sve.

U prethodnom članku, izvjestio sam iz testa koji sam vodio na Blackberry 9810 da je pokretanje Hotspot deaktivirala BIS na uređaju. Pa, imam dobre vijesti ovaj put: Hotspot na 9900 pokreće istodobno s BIS uslugom .

Dok pišem ovu riječ, aktivan sam na BBM i drugim BlackBerry uslugama, dok BB Mobile Hotspot aktivno dijeli internetsku uslugu s drugim povezanim uređajima. Naravno, ovo je uzbudljiva vijest! Blackberry OS 7.1 korisnici (barem na 9900) mogu jesti svoju tortu i imati je. Nekako.

Također pročitajte: TECNO Boom J7 pregled

Imajte na umu da hotspot ne dijeli s internetske usluge Blackberry. Dijeli se s vašeg prijenosa ili internetskog paketa, ako je dostupan.

Da; neki čitatelji će to vrištati i nadraživati. Moje je mišljenje da je to ovisna o mreži. Etisalat je odlučio ne dopustiti da korisnici BB Kompleta ostanu povezani. To ima smisla, s obzirom da oni nude neograničeno pregledavanje i preuzimanja, inače će se usluga degradirati.

Preuzmite OS 7.1 za 9900 i 9810: Službeni: OS 7.1.0.284 za BlackBerry Bold 9900 i Torch 9810 putem T-Mobile USA

Preporučeno
Ostavite Komentar