Glavni » general » Službeni hrvatski UCWEB 7.0 Preglednik stiže

Službeni hrvatski UCWEB 7.0 Preglednik stiže

general : Službeni hrvatski UCWEB 7.0 Preglednik stiže

Zahvaljujući vijestima usluge Wap Review, možemo vam javiti da je sada dostupna službena engleska verzija UCWEB 7.0. UCWEB je popularan mobilni preglednik koji je dostupan za Symbian, Windows Mobile i Java uređaje.

Dennis Bournique iz Wap Reviewa davao je neke informacije o tome što očekivati ​​od verzije S60 i Java UCWEB-a 7. UCWEB smo se okrenuli za Windows Mobile Standard i izašli su frustrirani.

Pokušali smo najprije preuzeti putem računala i pomoću čarobnjaka za odabir telefona pronašli smo verziju za Samsung B7320 i preuzeli, a zatim je prenijeli na telefon. Kada smo pokrenuli instalaciju, dobili smo neuspješnu instalacijsku pogrešku.

Dakle, pokušali smo preuzeti rutu za preuzimanje telefona. Opet, preuzimanje je dobro funkcioniralo. Instalacija je također dobro prošla. Međutim, svaki put kad smo pokrenuli preglednik, dobili smo poruku o pogrešci da je došlo do problema s UCWEB.exe.

Nikada ga nismo uspjeli pokrenuti ni jednom. Čini se da UCWEB 7.0 još uvijek treba neke ugađanje. Podsjećamo da smo ranije imali početne probleme s korištenjem verzije 6.3, ali sada je dobro - i usuđujemo se reći da ga ovdje volimo na mobilnosti Nigerije.

Preuzimanje datoteka:
Preuzmite UCWEB 7.0 putem računala.

Preporučeno
Ostavite Komentar